AKTUELNO

Šok!

Mlada pevačica koja je za kratko vreme dostigla velike uspehe, ćerka legendarne folk zvezde Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović, večeras proslavlja svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tom prilikom napraviće gala žurku na kojoj će pevati Jovan Joca Stefanović i Vanja Mijatović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tek što se Anastasija pojavila na proslavi svog rođendana i izmamila uzdahe u crnoj toaleti sa rukavicama i roze štiklama, na proslavi se pojavila i njena majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ceca je kao i uvek plenila vedrim duhom i dobrom energijom i tom prilikom je ispozirala je vidno raspoložena za fotoreportere.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U totalno suprotnom izdanju od slavljenice, Ceca je zablistala i izmamila uzdahe osmehom i belim odelom. Budući da je odnedavno ponovo slobodna, te da nema dečka, pevačici očigledno prija sloboda u kojoj maksimalno uživa.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako Pink.rs saznaje, Anastasijin novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj je stigao an proslavu dok je Ceca davala izjavu za medije, te ga niko nije fotografisao prilikom dolaska. Da li je ovo bio plan, ostaje da saznamo...

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.