AKTUELNO

Na beogradskom Novom groblju prijatelji, familija i kolege danas ispraćaju na večni počinak političara Milutina Mrkonjića, a među brojnim poznatim licima sa domaće javne scene našla se i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Ona je na groblje stigla oko 14.30h i odmah je privukla pažnju svih fotoreportera. Folk zvezda došla je u kaputu s krznom, dok je lice krila zaštitnom maskom, ali i velikim tamnim naočarima za sunce.

Foto: Pink.rs

Ražnatovićka je došla u pratnji svog PR menadžera, a čim je stigla uputila se do ožalošćenih, kako bi im izjavila saučešće i pružila reči utehe.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Poslednjih deset godina proveo je u skladnoj emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, koja mu je bila najveći životni oslonac i podrška. I sam Milutin je više puta u javnosti priznao da su mu godine koje je proveo s Bekutom najlepše u životu. Preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra, posle duge i teške bolesti.  Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, dok se sahrana održava na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

Autor: D.T.