AKTUELNO

Ovo nisu očekivale od njega!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Lepog Miće, on je na samom početku napravio pometnju među zadrugarima svojim izlaganjima. Nakon što je prekinuo prijateljstvo sa Anđelo Đuričić, on je naredni budžet dao Dinu Dizdareviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao si neke greške, ali si sada postavio neke stvari na svoje mesto. Mislim da si ti neko ko je sada svoj na svom. Što se tiče prošlog vremena bio si bez obraza, sve što si radio ide ti na ruku. Smatram da si prijatelj dobar, to se odnosi na Mateju - rekao je Mića.
Zabolelo me je što je Dalila stala na stranu Filipa, porodica mi je rekla da mi ne želi dobro. Hvala svakako na lepim rečima - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, ti si platio svoju cenu ljubavi, vidi se na pozivu da nisi čist prema Tari. Ima u našim raspravama dosta ružnih reči, nije potrebno da to pričamo. Što se tiče tvog odnosa prema ostalim zadrugarima, ti nemaš iskrene prijatelje, jedino Luks. To su stvari koje su meni jako čudne - rekao je Mića i dao mu srednji budžet.
Takav sam, šta ću - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Dame i gospodo, ja sam dao Anđelu mali budžet, i izvukao ga, ja ću učesnike i organizatore prvomajskog uranka da nagradim malim budžetima. Vi uživate za taj praznik rada, a mi duvamo ku*ac. Moja prijateljica koja je prala sudove tamo, Mina Vrbaški. Samo vam je falila harmonika, što se tiče tebe, ti si moj ponos. Interesantana si osoba, ti se muzički ostvaruješ, radiš u medicinskom centru, pobrala si sve simpatije - rekao je Mića.
Sandra Rešić, mali budžet takođe. Ona je učestvovala u uranku, ti si vredna, ali ti je malo karakter labilan u nekim stvarima. Konačno si rešila neke stvari ovde i to mi je drago. Treba da pričaš svoj stavi i svoje mišljenje, ti si odan prijatelj - rekao je Mića i dao joj mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.