AKTUELNO

Prelepa scena dirnula je mnoge!

Titula prvaka Španije ostaje u Madridu, ali od danas i zvanično menja vlasnika i iz vitrina Atletika seli se u muzej Reala koji je protiv Espanjola potvrdio da su tokom sezone bili najbolji - 4:0 (2:0)!

Real je sa kombinovanim timom, bez Karima Benzeme, Vinisijusa, Krosa, Militaa i Alabe u startnoj postavi, kao ni Luke Jovića koji nije bio u kombinaciji, stigao do 35. titule prvaka praktično već u prvom poluvremenu.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Svoj udeo u titulu, zvanično drugoj u dresu "kraljevskog kluba" Jović je imao tako što je postigao jedan gol (protiv Sosijedada) i imao dve asistencije (Espanjol i Sosijedad).

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Jović je svoj poslednji meč ove sezone za Real odigrao sredinom februara, da bi u međuvremenu nekoliko puta sedeo na klupi. Najviše je bio van protokola zbog problema sa povredom.

Nakon meča, Lukina izabranica manekenka i modna kreatorka Sofija Milošević izašla je na teren pred puinim stadionom i zajedno sa sinom poletela Luki u zagrljaj, što je izazvalo gromoglasne ovacije krcatog stadiona u Madridu.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Koliko je sve prelepo i emotivno bilo možete videti u videu ispod, koji je Sofija objavila na svom Instagramu i izazvala lavinu prelepih komentara.

Autor: M.M.