AKTUELNO

Promena plana!

Sofija Milošević i njen verenik fudbaler Luka Jović pre nepunih godinu dana dobili su sina Alekseja. Zbog poslovnih planova odlazak pred oltar stavili su na čekanje.

Svadbe, onakve kakvu sam ja zamislila, sa svim idejama, nažalost, neće biti ni ove godine. Da ne bude zabune, ne planiramo veliku ceremoniju, ali kada se svi okupimo, neće biti ni mala. To nam je svakako u mislima, pričamo i o proširenju porodice, ali ništa ne planiramo. Kad bude, biće. Istina je da Luka želi veliku porodicu, ali sve smo prepustili rukama sudbine - nedavno je izjavila Sofija.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Njihove planove poremetila je vest o kojoj bruje svi engleski mediji. Naime, izgleda da je selidba iz Španije postaje sve izvesnija, a otkrilo se i gde! Obnovile su se priče o napuštanju Španske prestonice i "Real Madrida", a sve češće se polemiše da se sele u Veliku Britaniju.

Luka Jović ove glasine do sada nije ni demantovao, a ni potvrdio, ali je sigurno da će dom iz prelepog Madrida seliti na neku novu lokaciju. Planovi za venčanje koje svi isčekuju moraće da padnu u drugi plan.

Foto: Beta/Branislav Božić

Autor: A.N.

#Luka Jović

#Sofija Milošević