AKTUELNO

Po prvi put zajedno u braku!

Ove godine je pevač Slobodan Radanović po prvi put proslavio najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs sa svojom suprugom Jelenom. Naime, njih dvoje su se venčali na Dan zaljubljenih ove godine, i ovo je prvi veliki praznik koji će provesti zajedno. Tom prilikom smo stupili u kontakt sa pevačem kako bi nam otkrio čemu se najviše raduje i ko u njihovoj kući vodi glavnu reč:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako ćete ove godine provesti Vaskrs?

- Ove godine Vaskršnji ručak će biti u našoj kući. Doći će moja i Jelenina porodica. Jako volimo hrišćanske praznike, i posebno se radujemo Vaskrsu. - rekao je Sloba.

Ko kod Vas farba jaja, Jelena ili Sloba ili zajedno?

Jelena farba jaja naravno, to je ženski posao, ja sam ukrasio jedno jaje i premazivao ih uljem, kako bih ipak dao svoj doprinos. Ove godine su joj pomagala deca, tako da ćemo morati i da krečimo. - otrkio je pevač.

Foto: Privatna arhiva

Obzirom da ste od skoro u braku, i da vam je ovo prvi Vaskrs koji proslavljate zajedno, zanima me da li ćete pokrenuti neku tradiciju?

Tradiciju za proslavljanje praznika odavno su postavili  naši preci. Da ih dočekujemo u ljubavi, miru i blagostanju i u krugu svojih najmilijih. Trudićemo se da održimo tu tradiciju. -

Ko u Vašem domu diktira tempo života i za praznike i van njih? Da li je to Sloba ii Jelena?

Ja puno radim, pa puno putujem, onda mi je potrebno i da puno odmaram. Moj stil života nije tipičan. Jelena živi urednim stilom života, tako da ona najviše misli o uobičajenim životnim stvarima i trudi se da sve bude kako treba. - pohvalio je pevač svoju suprugu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.B.