AKTUELNO

Prvi put progovorio!

U toku je emisija Pitanja gledalaca, novo pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Cenimo tvoju iskrenost, zanima nas da li je ona ljubav Tare i Mateje zaslužila jedan iskreni razgovor? - Ivana je pročitala pitanje.
Tara mi je poklonila minđuše sa pačićima i rekla mi je da mi poklanja to jer se tako zvala sa Matejom, posle sam pitala njega da li zna šta to znaći a on se samo nasmejao. Da smatram da zaslužuju razgovor i mislm da bi to bilo najpametije - odgovorila je Dalila.
Misliš li da bar zaslužuju jedan razgovor, ipak je to bila velika ljubav - nastavila je Ivana.
Razgovarala sam sa Tarom, pitala me je da liu je pametno da mu priđe, ja sam je posavetovala da popriča sa njim, same će reči doći. . I juče me je pitala koji tip muškarca bi bio za nju, ja sam pokazala na njega. Mislim da joj nedostaje, ali je ona u nekom grču. A on je u traumi od tog odnosa, mislim da se zato i povukao ali mislim da bi i on voleo da se druži sa njom. Smatram da njegova veza sa Anđelom ne može nikako da se poredi sa njihovom, ona se toliko meseci borila za tu ljubav - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, načuo sam da je pitala da li treba da priđe. Mislim da nas dvoje kada bi krenuli da razgovaramo ništa ne bi rešili. To bi bio sudar temperamenta i haos. Mislim da bi samo sve pokvarili a ništa popravili, nema poentu i nema šaa da se reši. Meni ovaj donos odgovara - rekao je Mateja.
Mislim da je glupo da mi na porodičnom sastanku diskutujemo o naćem odnosu posle svega što smo imali. Totalno je sumanuto i suludo. Znam ja šta ti misliš i osečaž ali nikad nisi rekao to. Svesna sam svea ali smatram da treba da čujem od tebe - ubacila se Tara.
Dobro, nisam znao da je tako. Mislio sam da je najpametije tako, u glavi mi je bilo samo ono što je pričala u Zadruzi 4, ili sve ono u Ami Džiju, svašta je tu bilo i onda je najbolje da se ne vraćam na to da ne ispadne da prebacujem - nastavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga