AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je radio - emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje reper Nenad Aleksić Ša, on je potegao mnoge teme i otkrio mnoge stvari među zadrugarima, njegovi naredni gosti su Marko Osmakčić i Marijana Zonjić.

Šta se dešava između tebe i Viki, čuo sam da dolazi između tebe i nje do komunikacije - pitao je Ša Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ja priča sa Viki i nisam ravnodušan prema njoj, niti je ona prema meni, meni je Marijana uvek bila sporedna želja, uvek. Ja imam dostojanstvo, u mnogim situacijama kao juče ja ne mogu da se iskontrolišem i ne pogledam, nije korektno prema Marijani ali šta da kažem. Sinoć vidim Viki samu, uzdignute glave pleše i to je super, ali delovalo mi je kao u filmovima kao cure koje su robovi i koje moraju to da rade. Bez obzira kako se osećaju, one su prinuđenje. Tako mi deluje. Koliko god mi bude teško, vidim ja da Viki nije do života u nekim sitaucijama. Ne znam zašto ovo sve, pokušavam da ne pogledam u nju, ali kada god pogledam u nju vidim to njeno namontirano stezanje i igranje, sve to radi ne prirodno - pričao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da ste Viki i ti imali jutros razgovor, skoro da je došlo do pomirenja, ti si pitao da li je Anđelo i dalje kvalitetan, i kada je odgovorila ti si otišao - rekao mu je Ša.
Nema od te sreće ništa, piši propalo, ima ona potrebu da priča da to tako oseća, samo sam je pitao to. Nemam potrebu da je peckam, ja se pitam zašto ona ima potrebu da se povređuje i takmiči sa mnom ko je veći frajer. Ima tu mnogo stvari i mnogo crta - pričao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana šta ti tražiš u ovom odnosu - pitao je Ša pevačicu.
Nemam šta da ti kažem - rekla je Marijana na ivici suza, pa napustila studio radija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.