AKTUELNO

Opšti haos!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi prokomentarisala haos koji je nastao oko "sudbinskih" lisica Sandre Rešić i Dejana Dragojevića.

Dalila može da radi šta hoće, da se miri i sve, mene to ne zanima, ali joj zamerim. Nije ona htela da mu zameri da se razočarala, nego da je trud bio uzaludan. Kao što ja pričam Dalili: "Šta ti ja pričam?". Slušam, zanimljiva mi je ova tema. Dejan kad je bilo sve oko Dalile, rekao je da mu je krivo, da nije hteo rijaliti prijatelje i on je očigledno takav tip osobe kad je u vezi. On je tip koji se samo posveti samo devojci i postoje ljudi kojima to smeta. Ja se isto posvetim, ali ne da se totalno da se odstupiš od prijatelja. Ova situacija mi je razumljiva jer ih povezuju, neprijatno mu je. Prekid komunikacije, ne vidim razlog za to i da ne budu u dobrom odnosu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre kad je Dejan rekao da je Sandra birala. Ne, ti si rekao da ima dve opcije: "Da prekinemo odnos zbog Aleksandre", a time si mi rekao šta želiš - rekla je Sandra.
Da se izabrala prva opcija, onda bi lisice bile provokacija - ubacio se Dejan.
Neću se nastaviti niti slušati ovde, jer ih ne smatram relevantnih sagovornicima. Sa mnom nema dinamike, sa popriličnim brojem ljudi...Ovom rečenicom ću se izuzeti iz ove parade idiotizma. Apsolutno me ovo ne intresuje, sve što bude druge zanimalo, reći ću na intervjuima. Nisam toliko niski sagovornik da stavljam hipoteze ispred činjenica, jer su hipoteze fikcija u glavi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je dobio reč.

I da je zaljubljena, i da je ovako i onako, ako vidiš da je tvom prijatelju i da je u odnosu u kom mu je bolje, mislim da ako je već počela priča, ti kao prijatelj prva treba da se distanciraš. Ja nisam video da je njemu dobro u tom trenutku, a Dejanu je sada dobro - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sama distancirala u nekom normalnom smislu. Pričali smo ovde već o tome...Ja sam se od tog bliskog odnosa koji smo imali, prva sam se distancirala. U smislu, ne ćućurimo sami i to. Ja sam samo imala problem kasnije - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne distancira se tako što ne pominješ lisice u radiju - rekao je Karić.

Mateja Matijević je dobio reč.

Neubedljivo mi je ovo. Prvi pokloni su stigli za Dan zaljubljenih, tako da misle na ljubav. Ja njoj verujem da nije zaljubljena. Ona da je zaljubljena, više bi imala u glavi da neće da kači to, da ne bi remetila. Htela je da stavi to da se priseća nekog lepog perioda. Verujem da je svesna da je postupak loš - rekao je Mateja.
Neke ljubavi su nastale iz prijateljstava - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono sa Markom jeste kadar, a da ovo ne treba da se stavlja pod kadar - dodao je Matijević.

Mensur Ajdarpašić je dobio reč odmah nakon što su zadrugari seli.

Znao sam da nikad nije on njih video kao prijatelje i da nije iskreno bilo. Rekao je da nikome neće dozvoliti da utiče na njihov odnos...E sad, ono što sam ja video, jeste da su oni stvarno bili tu za njega. Iako ja smatram da li je to bilo iskreno, to ne želim da komentarišem - rekao je Mensur.
On priča činjenice, a vi verujete u hipoteze - skočio je Marko na Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Uglavnom, Dejan je dozvolio da se poremeti taj njihov odnos, da to ode do ovde. Okej je ako je on oduvek mislio da nije bilo ničeg - dodao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga