AKTUELNO

Zadrugari na nogama!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Darkom Tanasijevićem. Zadrugari i dalje komentarišu odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića i njihovo narušeno prijateljstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Sandra Rešić i Dejan Dragojević bili zaljubljeni jedno u drugo ili je tu bila jednostrana emocija? - pitao je Darko.
Ja to zaista ne bih komentarisala, imam svojih problema. Ne interesuje me, moja reč je možda nekada bila bitna za to, sada nije.
Ona je prva ta koja je pričala o tome, sada neće da komentariše - pobunio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije zaljubljena u njega i da je to prijateljska ljubav! Ovo može svakome da se desi, kada provodite toliko vremena zajedno - rekla je Sanja.
Čekajte, Matora i ja smo prijatelji, pa se ne češkamo, ne mazimo i ne ljubimo... nama ljudi ne mogu ovakav klip da naprave -
Da je zaljubljenost bila nije, stojim iza toga. Ja sam slično nešto imala, ali sam ja žensko pa se drugačije gleda. U tim nekim trenucima teškim, vežeš se, približiš... Ja sa njom nisam imala emociju, ali mi se približila tako da želim sa njom da budem non stop. To je dopaduckanje ili neka požuda - dodala je Matora.
Mene niko ne može da ubedi da je ovo samo prijateljstvo. Nikada do sada nisam videla nešto ovako kao na ovom klipu. Ovo nije zahvalnost, ovo je nešto više - dobacila je Ana Jovanović.
On je bio emotivno uništen, bila mu je blizu. Ovde treba krenuti od starta, ona za njega ima težinu jer je bila uz njega kada mu je bila najteže - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakvo prijateljstvo nije bilo do sada a da je muško - žensko - dodao je Janjuš.
Ako sam se ja razveo, pa imam ovaj odnos sada, a zaljubljen sam u Sandru, onda sam ja Džordž Kluni - dodao je Dejan.
Nije ovo čisto, kao što ispada. Zašto je sve to prestalo, ako su toliko veliki prijatelji? - dodala je Jovanovićeva.
Ako je to prijateljska zahvalnost, zašto onda prestaje? - izjavio je Đedović.
Da, to sam htela da kažem! - nastavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.