AKTUELNO

Ceo region je bio na nogama!

Sinoć se u Beloj kući održala još jedna emisija "Pitanja gledala" u kojoj su isplivale sve tajne zadrugara! Na samom početku emisije Dalila Dragojević i Filip Car su progovorili o svojim ljubavnim problemima i strastima koje ne mogu da obuzdaju!

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Ti sinoć ne možeš smiriti situaciju, a tebe Filipe stigne kajanje. Zar ne vidite problem i što ga ne rešite - glasilo je pitanje.
Mi nemamo više problem. Rekao mi je da će pobacati sve igračke, zapaliti. Sve sam uzela, sklonila. Rekao je da su naša podrška bolesnici, a sad je poslao Luksa da uzme cedevitu. Između mene i njega je gotovo. Evo ja sam preterala, sve nek bude tako kako jeste - govorila je Dalila.

Sinoćna emisija je podigla ogromnu prašinu u Beloj kući, a kako smo već i navikli, ni jedan dan kao ni veče ne mogu da prođu, a da se za crnim stolom ne spomenu bivše zadrugarke - rijaliti zvezde Mina Vrbaški i Maja Marinković.

"Da tebe nema par sati, ja bih ceo svet prevrnuo da te nađem", to si rekao noćas, pa onda napraviš još jedan haos - glasilo je pitanje.

Foto: INSTAGRAM.COM / PINK.RS/M.IVANOVIĆ; P.RADOSAVLJEVIĆ; MAJAMARINKOVIC___

Ja sa devojkom sa kojom se u vezi i da se desi obrnuto, ja bih se prilagodio njoj. Ne bih mogao sebi da dopustim da igram, a da njoj nije dobro. Nema, kriva Drina. Ja sam isto tvrdoglav za neke stvari, tvrda kao armatura. Ja bih izašao napolje pitao bih koji je problem i da nađemo rešenje. Evo Maja, za koju smatram da je gora od nje, nije to dozvoljavala. Evo i Mina, prevrnula bi sve. Nema više odnosa, pa će Dalila biti Dalila i ja ću biti ja. Dosta je da Filip iz svega izvuče da bude najgori, a vi ostali najbolji - rekao je Car.

Tokom emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je postavio pitanje koje je izazvalo opšti haos u Beloj kući i izazvalo pometnju među zadugarima.

Da ti nije Filipa, pojeli bi te svi... Kada si se davila u živom blatu, jedino je on uspeo da te podigne i bori se za tebe kao lav, dok tvoji prijatelji sede i gledaju u sto. Život bi dao za tebe, a ti ne možeš nežnije da mu se obratiš... Danima ti govori, da ne može da podnese tvoju aroganciju, a ti i dalje teraš po svom. Dokle misliš da to neko može da trpi? Moraš da shvatiš da Filip nije Dejan, njemu treba žena a ne vaspitačica - pročitao je Milan pitanje.
Samo ću reći, niko nije ono što jeste. Neću se voditi pričom gledalaca koji očigledno ne vide dobro. Ne smatram da sam bila u nekom blatu, naročito od kad sam bila sa njim. Mislim da sam više bila u blatu zbog njega, nego što me je on izvlačio iz istog. Takva sam, imam takav stav, nikada se neću lizati ni sa kim. Neću ni njemu lažno prilaziti samo da bih zadovoljavala njegove kriterijume. Ako nemam potrebu da mu priđem, neću prići ni zarad naroda. Nisam neko ko radi bilo šta zbog naroda, isključivo samo zbog sebe. Moji prijatelji mene upozoravaju na mnoge stvari, naročito se zahvaljujem na tome Matoroj koja je uvek uz mene. Više puta sam je i poslušala, a retko slušam druge ljude. Meni je Matora ovde broj jedan pa čak i kada me napu*ava. Ona kada gleda u sto, tada smatra da nema pomoći ili da ne treba da se meša... - govorila je Dalila.

Na sinoćnom "Pretresu" pokrenula se tema i o ljubavnom odnosu Dejana Dragojević i Aleksandre Aleks Nikolić.

Dejan ti zamera što mu ne prilaziš non stop i što nisi konstantno sa njim, treniraš. Sinoć na žurci mu prilaziš, pa mora da ide kod drugih, nemoj posle da plačeš - glasilo je pitanje.
Sinoć nisam bila raspoložena, htela sam da stojim i slušam muziku. Shvatam da sam pogrešila, igraću sa njim. Ja želim da budemo non-stop zajedno. Zamerila sam mu neko igranje sa Mimom... Danas sam razmišljala i shvatila sam da ne treba da zameram takve stvari. To je sinoć bila glupost, pogrešila sam, jer nisam bila raspoložena. Pet godina je bio uštogljen, treba da uživa. moja greška - rekla je Aleks.
Juče mi je nešto prebacila, rekao sam joj da je kao saksija i ako neće idem da nastavim svoje, ili me ispratiš ili ne - govorio je Dejan.

Na red je došla i tema o odnosu pevačice Marijane Zonjić i Dejana Dragojevića koji je poslednjih nekoliko puta bio jako prisan. Dragojević je odlučio da bez dlake na jeziku progovori o svemu što mu se izdešavalo sa pevačicom.

Dejane, pogrešio si što si Marijani dao mali budžet, ona spada u grupu ljudi koji su te satima slušali dok ti je bilo teško - glasilo je pitanje.
Nije budžet bio nikada kazna, zahvali osam se za to. Mene niko ovde niko ne intresuje, a da je trebalo da se desi nešto sa nekim, desilo bi se. Upućeni popgledi sa strane me ne intresuje - rekao je Dejan.

Takođe, ljubav u Beloj kući zbog koje zadrugari ne mogu da spavaju noćima je novi ljubavni trougao koji čine Nenad Aleksić Ša, Tara Simov i Monika Jovanovska koji su tokom sinoćne emisije progovorili o svojim emocijama i jasno dali do znanja publici kako i na koji način oni opstaju o ovom odnosu:

Ako si odlučila da staviš šape na Ša i odmah si đonom krenula na Moniku, zašto onda u potpunosti ne počneš da izbegavaš muškarce, jer ti odlično znaš da on voli devojke sa povezom na očima?- glasilo je pitanje.
Ja sam razumeo pitanje... Pitanje je jasno, ako mi nešto zameraš onda ne radiš te stvari - rekao je reper.
Ja sam njega pustila, ali on nije hteo. Ne želim da iznosim nešto što mi pričamo između nas. On je nju prvi put video uživo, ne privlači ga na taj način i ne može pored emne žive da bude sa njom - govorila je Simova.

Ljubav koja je uzburkala gotovo čitavu javnost jeste i ljubav maloletne Milice Veselinović sa Mensurom Ajdarpašićem koji se nakon raskida zakleo u brata da se više neće pomiriti sa njom, ali je ipak poklekao. Oni su nakon emisije "Pretres nedelje" popustili sa svojim strastima, te na oči svih cimera imali vrelu akciju, a tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" njih dvoje su priznali da su se ponovo pomirili!

Kažeš Milica je zlatna u odnosu na onu iz prethodne sezone. Da li se ta titula odnosi i na poštovanje porodice i psovke koje izgovara zlatna deovjka? Valjda znaš kako se tvoja majka oseća, to od one loše nismo čuli ni u najgorim svađama - glasilo je pitanje.
Nisam pljuvao po Mini, ne može da se meri ovaj i onaj odnos. Tamo možda jeste bilo više ljubavi, ali koliko me košta ovaj odnos i koliko se degradiram... Što se tiče porodice, to što je bilo između nas, nadam se da se neće ponavljati. Pružiću šansu, zakleo se jesam, zato sam i plakao. Oprostiće mi i brat će naći razumevanje, velika greška što se kunem, pa pokršim. Mora da bude svesna da sam učinio nešto što je velika stvar i što me muči, a videćemo kako će ona sad da ispuni obećanja. Samo neka me ne dovodi u stanja da se svađam sa njom - govorio je on.

Nezaobilazna tema u sinoćnoj emisiji je bila i jako turbulentna ljubavna veza Marka Osmakčića i Viktorije Viki Mitrović u koju se umešala pevačica Marijana Zonjić, koja je jasno i glasno priznala da je na ovonedeljnoj žurki došlo do poljupca sa Osmakčićem gde je nastao neviđeni haos.

Jedini vi niste dobili poklon, kako se osećate - glasilo je pitanje.
Povređeno. Smatram da smo ona i ja, pored dva para, da ima ljubavi i da je nepravedno. Razočarao sam se, ali bilo je tu svega. Ona je imala status boginje ovde, bila je svetica. Meni je bilo krivo, zato što je ta podrška, je ne je*e ni za suvu šljivu. Nema veze, ona je grešila, pa je grešila - govorio je Marko.

Dalila Dragojević je nakon razgovora sa Filipom Carem odlučila da ljubav stavi ispred ponosa, pa je u totaletu Bele kuće oprala sve svoje mede koje su joj fanovi slali, a u tome joj je pomogao i Marko Đedović.

I naravno, kako stara izreka kaže - posle svađe, sve je slađe, Dalila i Car su sve svoje ljubavne probleme rešili pod jorgan planinom i to čak dva puta! Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: N.V.