AKTUELNO

Pevač ostao zbunjen!

U toku je "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o današnjoj anketi i zadrugarima saopštio ko se od ukućana nalazi na kom mestu. Zadrugari su birali koja osoba najčešće odbija da iskreno kažu kako se osećaja, oni su sada imaju priliku da saznaju šta narod misli o njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio da se na drugom mestu ankete nalazi pevač Nikola Grujić Gruja, pa reč dao Marku Janjuševiću Janjušu.

Nažalost, on pokazuje neke emocije, ali to je na neku drugu stranu. Pokazuje ih gde ne treba. On je pokazuje ni prema Mimi, ja sam to razmišljao jutros kada su imali se*s - počeo je da priča Janjuš.
I ja sam čula se*s - ubacila se Deniz.
Nije bilo se*s - smejala se Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je on u prošlom životu bio ubica, gledao sam dosta glumaca i filmova gde na početku mislim da budu pozitivni, a na kraju budu ovakvi. On ustane i priča, možda ima u sebi neke emocije, ali on je misteriozan i neće mi biti jasno ko je on. Ko je ovaj dečko? Šta on priča, sve negira. Ja sedim u pušionici, on kaže da će da se druže i dalje, kaže kako mogu Anđela i Mateja, zamisli ti to. Njegove izjave svet nije video, umesto da kaže da ustane i kaže pogrešio sam, je*ač sam, on kaže da nema pojam ni o kome. To je ono što ga krasi. Pogledajte taj pogled, mene je strah njega. On će napraviti ozbiljan cirkus do kraja rijalitija. Mima isto, ona će da ga od*ebe, i on će biti jako rizična osoba zadnjih mesec dana - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruji je sigurno teško, on to krije. Postoje dve osobe sa kojima provodi vreme, za crnim stolom se pogubi i ne iznese mišljenje. Ja ga razumem, pričamo ovde od početka. Jako mu je teško, ali on to neće pokazati. Neka samo tako gura do kraja i to je to - rekla je Marijana Zonjić.
Gruja je do zadnjeg trenutka sve negirao. On je ludo odlepio za Mimom, jače je od njega. Ja kada pričam sa njim on kaže da nije. Za sve kaže ne - rekao je Osmakčić.
U ljubavi ne zna da pokaže emociju, on je u grču. Ni u jednom momentu od ne zna, priča jednim tonom, sedi mrtav hladan. Nula emocija. Za stolom skoče, komentarišu, i ništa ne mogu da izvuku iz njega... Vešto prikriva se*s sa njom i sve. Mislim da će biti zajedno - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo ne bih komentarisala. Sa Grujom sam pričala, on kaže jedno, radi drugo. Ovde je*e lud zbunjenog. Gruja je lud, a Mima je zbunjena - zaključila je Sanja.
Šta je problem, čim su se pokrili znači da su se je*ali. On kaže mazili se, ti kažeš pričali. Vi ne znate ni da lažete. Ovo nema logike. Nema šta da se priča pod jorganom. Te priče su trla baba lan. Ja ne znam ni kada će Gruja da prestane da pravi budalu od sebe. Imaš se*s, to ti žena gleda, a onda kažeš da niste imali. Ovde si na televiziji, ako si ispao loš suprug, nemoj biti bogalj. Imaj svoj stav... Šta god da uradiš u životu moraš da budeš jasan. Tom nebitnoćom ljudima izbodeš mozak. To što si rekao da si zaboravio lik deteta ne opravdava to što izvadiš ku*ac iz Mime. Ti varaš svoju suprugu, a za izgovor kažeš nešto drugo. Druže, moraš da kažeš kako je i šta. Ti moraš da kažeš šta hoćeš jasno i glasno - pričao je Đedović pevaču...

Foto: TV Pink Printscreen

On je pre tri dana rekao da je njegova žena divna i da je anđeo, da li vidiš da nisi normalan. Dobiješ pitanje, kažeš dve rečenici i to je to. Pričao o Mimi kao da si opsednut njom. Šta se promenilo da ti ponovo imaš poverenja u Mimu - rekao je Miki Đuričić.
Meni on nije misteriozan, nekako to što radi ne znači ništa jer delima pokazuje suprotno. Kaže da mu je stalo do Mime. On kaže da ne može da sakrije emocije stalo mu je do nje - rekao je Zola.
Ja pitam nju da li su u vezi, ona kaže ne. Toliko mu je teško zbog žene da se razvlači ovde sa Mimom. Katastrofalni su mi ovde. On mi je gori od nje. Dok nisu ušli u vezu, ona je njega nagovarala, Mima bi obnovila, a možda i ne. On ne zna da li će Mima u Opovo ili Ulcinj. On mi je postao gori od nje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.V.