AKTUELNO

Nisu opovrgli izbor gledalaca!

Emisija "Izbor potrčaka" je u toku. Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o glasanju publike o tome ko je najnelojalnija osoba u Zadruzi. Drugo mesto zauzeo je Filip Car, pa je voditelj dao reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao ovu temu.

Nije čudo, realno. Što se tiče onoga što smo videli od njega. Ima dva dela, prijateljski deo koji se tiče Janjuša, a drugi je ljubavni, tiče se Dalile i Maje. Lojalnost je karakteristika zrelih i odraslih ljudi. Ja radim onako kako ja znam. To je zasigurno zbog odnosa sa Dalilom, šta se tu preživelo i ostalo. Delovalo je kao da se tako lako odustalo od tog odnosa samom pojavom Maje Marinkocić. Nakon toga, dok je Maja bila tu, bilo je tu nekih drugih stvari, pevanja i gledanja. Na kraju ponovno mirenje sa Dalilom...Sa druge strane, imamo i njegov odnos sa Janjušem. Filip nije ispao prijatelj Janjušu. Nisu to radili da bi spašavali jedan drugog, nego su se zaljubljivali u istu devojku iz nekih drugih razloga - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljala sam kad mu je stigao poklon od Maje, plač, pa onda čestitka. I dalje imam mišljenje da to nije ljubav prema Maji, nego da mu je to bio idealan izlazak - rekla je Matora.
Nisam iznenađena. Od samog početka mi nije odavao utisak da je lojalan. Ušao je kao zauzet sa Majom, a već su bile priče po karantinu, pa posle toga Sandra Čaprić i Dalila - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam isključio te odnose koje je naveo, a ja mislim da sam jedini naveo za taj odnos sa Janjušem - rekao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić