AKTUELNO

Svi zanemeli!

Nakon završenih nominacija, Veliki šef je zadrugare obavestio da je vreme za "Igru istine", Aleksandra Nikolić je postavila prvo pitanje:

Milice, kaži da li misliš je normalno onakvo ponašanje i da li ćete opet biti zajedno? Ako uđe Mina, da li misliš da će se pomiriti sa njom? - pitala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nas dvoje, ja taj odnos ne mogu da presečem, ta rasprava sinoć nije bila okej, sinoć sam pokušala i jutros isto. Volim ga i to je tako, stalno ga viđam i ne mogu da se odvojim od njega. Nije ovo sreća. Na neki način to što smo zajedno i što smo bliski ne znači ništa. Gledam da to loše zataškam, fokusiram se na to lepo i razmišljam o početku veze. Što se tiče Mine Vrbaški, smatram da bi imao komunikaciju sa njom, on takve devojke ne voli i ne podržava, smatram da neće doći do pomirenja, za naš odnos sam sigurna. Najviše bih volela da uđem u vezu sa njim i to je to. Za Minu šta bude biće, neću da se opterećujem - odgovorila je Milica, pa novo pitanje postavila Viktoriji Mitrović:
U kakvom si odnosu sa Markom i kako se osećaš - pitala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko se prezasitio ljubavi, hrane, se*sa, mislim da se ugasio.Naš odnos se sveo isto kao i na početku, malo sam se pogubila, što je on više bio hladniji, ja sam se više grejala. Da li je stvar navike, se*s ili šta. Ne znam, odnos je na pauzi,ja sam primetila da je drzak i da nije u redu sa emocijama, misila sam da je stvar navike. Moje greške su nas poljuljale, mene Dino ne privlači fizički, bila sam povređena, on u odnos sa Aleks nije ušao iz inata, nego da bi se otarasio odnosa sa mnom - odgovorila je Viktorija Viki Mitrović.
Replika odmah, rekla si da smatraš da poslednih sedam dana ne vilenim, ne, draga devojko ja sam bio ovakav dok nisam ušao u odnos sa tobom - poručio je Marko drsko Viktoriji.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.