AKTUELNO

Svi su zanemeli!

U toku je radio-emisija "Amnezija". Voditelj i urednik Bane Čolak je za zadrugare pripremio vruća pitanja koja će ih ostaviti bez daha. Njegovi naredni gosti su Viktorija Mitrović i Dino Dizdarević:

Foto: TV Pink Printscreen

Viki, vidim da si nasmejana, da li je to zbog Dinove blizine - pitao je Bane.
Od sramote. Koga boli ku*ac. Ne bih to uradila, naškodila sam sebi, a ne njemu. Raskinuli smo pre tri dana i molim ga da popravimo odnos, on nije hteo, znala sam da bih uvek ja jurila. Nije bio finalan pečat ovaj poljubac sa Dinom - pričala je Viki.
Je li smatraš da je normalno da se žena ljubi iz inata - pitao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je on rekao da me mrzi i da nema emocije... Ja bez njega ne bih mogla duže od dva sata, pogotovo uveče. Ali više ništa nije bitno. Ovo što je bilo sa Dinom, nije bilo iskreno, iskoristila sam ga. Izvinjavam se na tome. Izvinjavam se i Marku, ali džabe. Ja nisam bila spremna za vezu sa njim. Treba mi par dana i to je to. Ne kajem se zbog onoga sinoć - priznala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da nije u stanju posle toga, meni nije glupo, ja sam slobodan momak. Marko i ja smo okej, nema za šta da mi bude glupo. Meni se Viki dopada, ali za vezu nisam. Ona je meni rekla da je slobodna i desio se poljubac spontano - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.