AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Marku Osmakčiću.

Dečko, hoćeš li se osvestiti, napravi ova Viki monstruma od tebe- glasilo je pitanje.
Vreme je, dosta je problema ovih pet meseci, tj. četiri, kad je Stanija bila, bio sam džek. Što se mene tiče, ja sam kroz Viktoriju pokazao dosta loših stvari i kod ljudi je moje ponašanje probudilo gnev. Kad uzmemo u obzir sve, svestan sam osobe od koje je učinjeno, nije mi krivo...Nije sve Viki probudila, ali lično za sukob sa dotičnom osobom. Taj sukob, fajt, kako da ga nazovem, to se desilo lično. Mene je ta žena jeb***la od početka. To mi se sve nakupljalo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam matematičar, ali je sve isto. Ovo nema veze sa tvojim i mojim odnosom. Za mene nema opravdanje ono - zacrvenela se Matora.
Da li je Viktorija indirektni ili direktni krivac - pitala je Ivana.
Jesam, ja generalno to budim u muškarcima, budim i sebi. Kao da demon izađe iz mene, dobijem preobražaj. Smatram da sam dovoljno obrisala pod sa tobom i da nije trebao on da se meša - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da sam čula da si ijednu ženu pipnuo ovde, da vidiš kako ja rešavam takve pi***ce kao što si ti - prodrala se Irma na Marka.
Što se tiče toga ko je kome budio bes...Ja napolju nisam ovakav, imao sam čak tri odnosa i nisam bio ovakav - dodao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga