AKTUELNO

Ne želi da bude sa njom!

Voditelj Darko Tanasijević večeras je obavio intervju i sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se sinoć uselio u Belu kuću. Glavna tema bio je njegov odnos sa Tarom Simov.

Kao da nisam izlazio odavde... Znam rutinu, videćemo kako će dalje da teče, ali neke stvari me već iritiraju. Tari je bio kao šok, ali vidi se da joj je drago, a ona govori da joj nije drago. Mora da stane sa tim rečima da sam psihopata, ludak... Ja sam Nenad koji je normalan, nisam najnormalniji, ali nisam Nenad od prošle sezone. Došao sam da povratim bar nešto, ne mislim finansijski. Malo što se tiče mog imena, bar nekako da ispravim nešto. Na greškama se uči, od mene zavisi, nadam se da niko neće moći da me izbaci iz takta - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara misli da joj sledi pakao posle sedam dana. Da li ćeš to činiti i na koji način? - pitao je Darko.
Ona dobro zna da sam ja bio tu za nju, da joj ništa nažao ne bih učinio. Ona me predstavlja nekom osobom za koju niko ne zna da sam takav. Tu sam šta god da joj treba, mogu da joj budem desna ruka, može da ima drugara, prijatelja. Ali na stvari koje iznosi, pričaću samo istinu. Ona gazi ljude koji je vole, a veliča one koji je ne vole, Tara je takva. Ove sezone ćete videti iskrenog Nenada. Nije tačno što ona priča da je nju svako izdao, i te kako greši, kao što sada greši vezano za njene drugarice, koje su i te tako tu za nju. Njene drugarice te i ja smo bili tu za nju, a ona priča loše o njima, a veliča druge koji je blate i pruža ruku ljudima koji su je blatili. Ona je tvrdoglava. Najviše me je uvredilo, malopre plače, sedi sa Anom, ja je zvao da uđe u kuću da ne sedi na hladnom, ona meni: "Hvala što si me poremetio, ja zbog tebe pijem lekove". To je takva budalaština, njeni prijatelji znaju. Ja sam došao ovde da kažem: "Dosta, stani". Ja sam nešto najbolje što je moglo da joj se desi u životu, stojim pri tome. Svi znaju da joj želim samo dobro. Ne moramo mi da uđemo u vezu, ali tu smo, i te kako se dobro poznajemo. Milion puta me je dozivala, đuskala uz moje pesme, pa sam dobar čovek, pa psihopata, neka se odluči. Sinoć super, onda prebačaj... Družila se sa Čorbom, zna da ju je blatio, bio protiv naše veze. Da me je malo poštovala, ne bi pružila ruku, to i te kako mogu da zamerim... Ona želi da sve ono što ona kaže drugi ispoštuju, a ona ništa ne poštuje. Možda nemam razloga da je poštujem, a poštujem je - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Dinu? - pitao je Darko.
Imao sam loše, nešto je kačio za mene, pa sam ja odgovorio. Plus ta nameštena priča da Tara i on izađu u klub, da se uslikaju, to mi je zasmetalo. Ona ima pravo da se muva sa ljudima, nismo zajedno, ne bi mi bilo prijatno, ali ne bih zamerao. Ipak, bile su tu emocije. Ona tvrdi da je volim. Neću reći da je sa njene strane tako... Ali stvarno je ne muvam, nemam u planu da se smuvam sa njom - istakao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.