AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević obavestio je zadrugare da je Dejan Dragojević zauzeo drugu poziciju na anketi "Ko se pravi pametan, a to nije". Reč je dobila Sandra Rešić da prokomentariše.

On je bio jedan o ljudi koje sma navela, meni na prvom mestu. Ne znam ni odakle da počenem.... Imala sam mnogo razumevanja, za nevređanje nje, na kraju je bilo da je osiguravao njeno vraćanje. Za mene je sve što ga pitaju, mi, novinari, sve što ima prosto objašnjenje, nelogično - pričala je ona.
On stalno kaže ja sam nju mnogo voleo - dodao je Milan Milošević.
Složila bh se ja sa Dalilom, ona je iskrena. Svoje opravdanje je prebacila na Cara, ja mislim da se za sve pravila pametna, osim za Cara. Za mene je njena iskrenost sa Care, nije bila pravljenje pametne, za mene to ima opravdanje. Sve što je uradila kasnije, što opravdava sada... Ona je rekla da će ostaviti Dejana bez obzira na sve, on to nije radio kad se razvodio, bio je jači u svađi od svih nas zajendo. Opravdanje koje nalazi za sebe i što sada on govori, svi su očekivali da bude logično, ne da je izvređa, ali nešto da kaže. Sad to navodno opraštanje, pravljenje zajedničke hrane - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne bi želeo da dokaže da su oni njemu toliko falili da sam ja bila tu - rekla je Dalila.
Ja nisam ni znao da ona nije tu - dobacio je Dejan.
Laže, ti si me ispratio u sobu. Rekao si mi da ne spavam i da budem tu. Znao je da spavam, nije se osvrnuo ni jednog trenutka. Mene su probudili kad su stigli ljuba, Gagiša i Mirko. On se pravi lud - pričala je Dragojevićka.
Je l' sam te budio da dođeš ovde? Ako njoj ovako odgovara, neka bude - odbrusio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako zanemarimo nas i gledaoce, on gleda samo svoje du*e, čak ne ni Dalilino. On pokušava Dalilu da osvoji istim stvarima zbog kojih je pobegla od njega. Njoj treba jak muškarac kao što je Filip Car. On dođe i gleda kako ona gricka nokte. On se pravipametan, dokazauje nama, naciji, roditeljima, za mene se najviše pravi pametan za ono kako se ponaša prema Dalili, šta joj izgovara, a šta joj ne zamera - govorila je Rešićka.
On njoj kaže ti uriniraš po meni, a šta misliš da bih ja rekao nego prećutim, da ti ne bih padala - otkrio je Milan Milošević.
Ona je meni rekla da je 100% sigurna da bi on njoj napolju svašta rekao, što sad drži iz straha da se ne vrati Filipu. Ja se ne slažem sa njom, ja mislim da on ni napolju ne bi rekao, samo da bi je zadržao - nastavila je Sandra.
Rekao bi, drobi on i u krevetu kad vi nista čuli - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.