AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

Veza Dalile Dragojević i Filipa Cara definitivno je obeležila petu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a njihova ljubav je doživela krah kad je u "Zadrugu" ušla njegova bivša devojka, Maja Marinković, sa kojom je Car prevario Dalilu nakon gotovo 24 časa.

Iako od samog starta nisu krile netrpeljivost, zbog čega su njihove svađe svakodnevnica, Maja i Dalila neretko se udruženim snagama bore protiv zajedničkog dečka, Filipa. Isto tako su profesionalno odgovorile na zadatak i zajedno pozirale za milionsku publiku i čitaoce portala Pink.rs.

Foto: Pink.rs/E-stock

One su se ludo zabavile tokom ovog fotografisanja, iako je Maja samo par sati pre toga imala jedan od najbrutalnijih okršaja sa Carem, a upravo Dalila je bila jedan od razloga. One su odlučile da Filipu udare kontru i dokažu mu da su jače bez njega, a zadrugari su ih pažljivo posmatrali tokom poziranja i nikome nije jasno kako je moguće da najveće rivalke sada izgledaju kao najbolje prijateljice.

Foto: Pink.rs/E-stock

Obe zadrugarke važe za glavne zavodnice u kući, a sada je svima jasno zašto Filipu nije bilo lako da se odluči samo za jednu. Da podsetimo, Dalila se sada vratila bivšem suprugu, Dejanu, koga je sa Carem i prevarila, a da li će Filip ostati i bez Maje - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Foto: Pink.rs/E-stock

Autor: M. I.

#Zadruga