AKTUELNO

Nije mu bilo nimalo lako!

Retko ko je primetio da se glumcu Nenadu Okanoviću tokom godina mnogo promenio glas i to zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja, o kojem je konačno javno progovorio u jednoj emisiji.

Kako Nenad na samo početku otkriva, imao je problem sa želudačnom kilom, ali je morao da odloži operaciju, pošto je bio pozitivan na koronu. Krajem decembra 2020. godine uspeo je da dobije termin i kako otkriva, dva dana posle intervencije vratio se kući.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Želudac je Okanoviću pritiskao levo plućno krilo i krvne sudove, a pored ovih problema glumac je imao i ozbiljne probleme sa kiselinom.

Doktor je Okanoviću rekao da može da zaboravi na naviku prejedanja i ležanja posle obroka, a glumac je potom objasnio šta je jedna od posledica ove loše navike. Naime, posle svakog obroka Nenad je morao da prođe kroz ovaj "pakao":

Foto: TV Pink Printscreen

- Najveći problem mi je bio kada jedem i onda posle nekih sat vremena, počnem da podrigujem i osećam bol. To je podrigivanje na 20 sekundi i to baš neprijatno podrigivanje - ispričao je glumac pa je potom dodao da je često morao da gura prst u usta kako bi se naterao da povrati, a onda samo nekoliko sekundi kasnije osetio bi glad.

Međutim, pored toga što je glumac, kako i sam tvrdi, nekoliko godina vodio "rat" sa ovim zdravstvenim problemom, dok nije otkrio šta mu se tačno dešava, kaže da je zeludačna kiselina uticala na promenu njegovog glasa.

- Moj glas se dugo menjao i kroz priču sa doktorom, zaključili smo da je moguće da je kiselina uticala na to - ispričao je glumac.

Autor: M.K.