AKTUELNO

Nikoga ovo nije ostavilo ravnodušnim!

Emisija ''Pretres nedelje'' je u toku, a voditelj Milan Miloševič je pokrenuo temu o kojoj bruji region, a to je ponovno zbližavanje Dejana i Dalile Dragojević, nakon razvoda braka i javne prevare u ovoj, petoj sezoni rijalitija Zadruga. Reč je dobio Marko Đedović.

Možda je lomio ruke što mu je nedostajala, on je piz**o zbog toga. To više ne komentarišem.
Ko ovde koga laže, Dejan Dalilu ili Dalila Dejana - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što sam pričao u početku, njoj sada treba pokajanje. Da li neko misli da bi Dalila sebi dozvolila, a pritom je sa mužem imala suptilne odnose, da se toliko zalljubila i ono sve radila? Da li onda mislite da takva količina zaljubljenosti može da se preboli za dve nedelje? Pa ne. Jedite go**a svi - rekao je Đedović.

Mensur Ajdarpašić je ustao kako bi prokomentarisao aktuelnu temu.

Nema mi tu šta da ne volimo ili volimo. Dalili je njega žao i potreban joj je, kao jedina osoba koja će da je uteši i da je ubedi u nešto što ona ne veruje. Dejan je opčinjen njome. On se potpuno promenio otkako je ušao u odnos sa njom. Ne znam da li je ono pravi Dejan ili ovo u ovom trenutku? Buni me. Ne znam šta on sada očekuje od nje - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kad bi rekli da je mlakonja, ispalo bi da smo ljubomorni ili tako nešto - ubacio se Karić.
Da mu ona na oči, ispred njega, sve ono priređuje. Ti znaš da je ona bludnica i na koji ste način živeli. Ti si oličenje bluda i nemorala. Najveća ljudska glupost je odsustvo sramote, a to sam ja video kod tebe. Ona je toliko ukaljana, da Dejan neće nikada moći da živi sa time. To što si planirao sa kućomd a radiš, mislim da imaš mnogo ozbiljniji problem. Temelji te kuće su ispucali i da će tu morati mnogo toga da se obnavlja i renovira. Ne znam šta je smešno. Ja ne mogu da verujem da nije on svestan i kako ne može da se urazumi. Znam da je voli i da ne može da zamisli budućnost bez nje. To je opsesija. Ne znam da li se on seća kako je ona njega gledala i podbadala - rekao je Ajdarpašić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga