AKTUELNO

Priznala da li je raskid Dalile i Filipa njeno maslo!

Bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, iako više ne boravi u Beloj kući, zadrugari je neprestano spominju. Ona se sada oglasila za Pink.rs i otkrila sve što misli o aktuelni dešavanjima koja tresu region.

Foto: Jelena Simonović

Kako komentarišeš reči Dalile Dragojević da je njen raskid sa Filipom Carem tvoje maslo, jer si davala instrukcije Maji Marinković?

To sto je Dalila izjavila da je moje maslo što su ona i Car raskinuli je ludost! Maja kakva god da jeste, bar je realna i iskrena! Vratila je Cara u roku par sati jer je ona sama tako želela. Tačno je da sam je spremala za ulazak, i zaista je izdominirala, ali moj savet nije bio da se miri sa Carem, cak naprotiv. Savetovala sam Maju da bude solo igrač i zavodnica, da ih sve vrti oko malog prsta! Da se druži sa Dejanom i Osmakčićem, a posle par meseci kada ih sve dobro upozna, ako baš želi da bude sa nekim da tada dobro proceni i odluči sa kim. Nisam želela da bude sa Carem, jer on svaku devojku povredi i izvređa, i slutila sam baš ovo što joj se sada sa njim dešava! Maja zaslužuje da bude srećna, sve radi pogrešno u ljubavi i trebaće još dosta da nauči da postuje sebe i ne daje se tek tako - govorila je Stanija.

Foto: Radivoj Hadžić

Kako ti se čini ponovno zbližavanje Dalile i Dejana Dragojevića?

Što se Dejana i Dalile tiče, ako dođe do pomirenja, eto gledaćemo nešto što do sada nismo imali u rijalitiju... Da uđu muž i žena, da se ona na njegove oči se*sa sa drugim, i da muž sve to gleda, oprašta ženi sve to i kao nastave da budu zajedno i srećni?! Ne znam, kako god bude gledaćemo! Mislim da bi Dalila najviše volela da se pomiri sa Carem, i da nije isključeno da ćemo to i gledati! I najluđi scenario: Dejan prašta Dalili, a ona ga po drugi put izda sa Carem. Strašne su to stvari, al njihov život njihova stvar - rekla je Dobrojevićeva.

Foto: Pink.rs

Autor: A. N.

#Zadruga