AKTUELNO

Da li vam se dopada njeno izdanje?

Mina Naumović je podelila nikad viđenu fotografiju i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Voditeljka Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, trenutno se nalazi u devetom mesecu trudnoće, što je izazvalo veliku radost kod njih oboje. Par jedva čeka da upozna svoju naslednicu i da započnu novo poglavlje u njihovom životu.

Oboje su veoma aktivni na društvenim mrežama, gde komuniciraju sa brojnim fanovima i pratiocima, a Mina je sada podelila svoju nikad viđenu fotografiju, koja je izazvala burne reakcije.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Ona je priznala da joj nedostaje duga kosa, koju je tada imala, ali mnogi su zaključili da voditeljka izgleda nikad bolje u drugom stanju.

Podsetimo, u jednom od odgovara na Instagramu, Amidžić je progovorio o ime za naslednicu, te istakao da je zajedno sa Minom izabrao jedno koje mu je oduvek bilo posebno.

Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje na Instagramu.

Foto: Instagram.com

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.
Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Ognjen je izazvao pažnju jednim odgovorom na pitanje o svojim fetišima. Na pitanje da li ima fetiš, voditelj je brzo i sa osmehom odgovorio potvrdno - i to da je njegov fetiš upravo Mina. Ovaj odgovor je sigurno raznežio mnoge, pokazujući duboku ljubav između ovog para.

Autor: Pink.rs