AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević je upravo ušetao u Belu kuću i započeo "Nominacije". Ovonedeljni vođa Sale Luks je svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković. Reč je dobio Dino Dizdarević:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Majom imam okej ondos, ne sviđa mi se te njihove tuče i svađe, i dalje stojim pri tom da si dobar drug i prijatelj. Janjuš, sećam se da mi je rekao da sam nebitan, dobar je prema meni ali ga šaljem - rekao je Dino.

Voditelj Milan Milošević je reč dao Mateji Matijeviću:

Sećam se početka odnosa Maje i Janjuša, mada više me ne zanima ko šta radi, sada smo super jedno prema drugom. Ja sam jednom uvredio Maju, ona je meni vratila. Uvek je tu za prijatelje. Ostaćemo dobri. Što se tiče Janjuša, osetio sam da me ne gotivi, ja tek ove sezone znam da čemu smo. Nominovaću Maju - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Anđeli Đuričić:

Meni je Janjuš baš pozitivan lik. Podržavam njegov odnos sa Čprićkom. Što se tiče Maje imam lepo kišljenje o njoj. Nominujem Maju - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Krletu:

Imao sam konflikt sa Janjušem, sada smo okej. Maja, nije nas izdala za ključ i hvala joj na tome. Svaka čast momcima koji mogu da izdrže sa Majom, ja ne bih mogao, ja sam živac. Treba da promeni to, ko koga gleda. Nominujem Janjuša - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Martini Petrović:

Gotivim oboje, mislim da je iskrena, i dalje mislim da ima emocije prema Janjušu, ovde je neke stvari podsećaju na njega. A možda ima i sa Carem. Imam lepo mišljenje o njemu. Šaljem Janjuša - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.