AKTUELNO

Ovako je sve krenulo!

Upravo je počela raspodela budžeta Marka Janjuševića Janjuša. Pre nego što je krenuo da deli novac, Janjuš se obratio zadrugarima.

Ima 25 malih budžeta. Ja ove sezone nemam konflikte, voleo bih da tako ostane do kraja. Kome se potrefi mali, tako je, ne može svakome veliki. Novac vam deli jedan od najplaćenijih košarkaša, krenuću od malih budžeta - krenuo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja me je zamolio da mu podelim prvi budžet, da ne čeka. Od kad se zaljubio više ne nosi ni bubicu. Ali dok se Gruja ne vrati, podeliću budžet njegovoj lepšoj polovini. Draga Mima, 2.000 dinara. Ti nisi ništa kriva u ovoj situaciji, našla si svoju sreću iz 17. pokušaja, tvoja sreća je preko puta tebe. Moram reći da me je Gruja sinoć pitao da li te znam od spolja, da li mi je neko nešto rekao. Ja sam rekao da nikada nisam čuo za tebe, osim na Instagramu, gde ti zamalo nisam napisao da se vidimo. Na Instagramu si jedna od najboljih riba od 3.000 ljudi koje pratim. Imaš pravo da radiš šta hoćeš, nije do tebe. Prema meni si dobra, ne radiš ništa loše. Tako da, opet ću ponoviti, nije tvoja greška. Neću da morališem, nisam neko ko može. Evo, Gruji 2.000 dinara, da ne zaboravim. Tako da... Vidi, Grujo, ja sam ti znaš i sam rekao. Ako je nas nekoliko napravilo sr*nje, rekao sam da ne bi trebalo i ti da ga napraviš. Ako to smisliš da je prava ljubav, a čisto sumnjam, pa i da kažeš nešto. Kad sam video tvoju tortu juče... Ne znam šta ti radiš - govorio je Janjuš.
Ne znam ni ja - rekao je Gruja.
Ne morališem, ja sam prvi napravio sr*nje. Sam biraš šta ćeš. Prema meni si okej. Nisi neko ko je loš u rijalitiju, jako si čudan lik. Jedan od retkih za koje nikad ne mogu da provalim šta misle. Ne znam, Grujo, rekao sam ti šta sam ti rekao. i sam si rekao da ne znaš kako ćeš. Da vredi, pa da kažeš. Ali znaj da je retko šta izdržalo od svih nas... - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.