AKTUELNO

Nije mu svejedno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Filipu Caru, kako bi prkomentarisao snimak.

Nije ovo sam početak komunikacije, bilo je u pušionici. Ja sam bio razočaran sam u sebe, što sam ušao u konflikt sa Dejanom, nsiam trebao da uđem ni u verbalnu komunikaciju. Kad sam legao uveče, bilo mi je krivo. Nije ispravno prema Dalili, u tom momentu Dalila je napravila nešto što me je uvredilo i uvredila, a sa drugo dtrane je bio Dejan, o koga sam se noč pre toga ogrešio. Imao sam potrebu da mu kažem da mi je krivo to što sam uradio - govorio je Car.
Car je tu noć bio siguran da je u pravu, ali svako mislim da je ono što je posle ovoga usledilo mnogo gore. Ovo jeste želja da se ponizi, jer se on osećao poniženo. On je sebi dao za pravo da se tako ponaša, jer se osećao povređeno zbog onoga što se desilo sa Markom. Posle ovoga, ovo je smešno posle onoga što se desilo. On je pod dejstvom alkohola napravio goru stvar, ono za što smo Dejana optuživali, on je gledao - pričao je Đedović.
U tom momentu me je zanimalo kakva će biti njena reakciju. Video sam ja šta ona radi, jeftinu foru mi je prodavala Nikako nisam ispravo ispravan, može da se protumači i da želim da spustim Dejana, to je bilo spontano i on se čak na to nasmejao. Žao mi je što sam dopustio konflikt sa Dejanom, jer smatram da sa njim ne treba da imam ni dobru, ni lošu komunikaciju. Mogao sam javno da se izvinim, da meni bude lakše - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Sandra Rešić.

Složila sma se sa Markovim komenatrom, nije još vreme za komunikaciju. Što se tiče Dejana, on može da radi šta hoće. Možda mu je vreme za sprdnju i da se našali još gore, a da li je to umesno ili ne, to je druga stvar. Mislim da nije vreme za Filipovu šalu, prema ovoj ženi, on ju je izabrao - rekla je Sandra.
Jeste Dalila i ovakva i onakva, ali u nekim trenutcima mi bude, kao da treba da ima razumevanje. Deluje mi kao da je niko nigde ne razume, ni u delu gde treba da bude maksimalno srećna - ubacio se Đedović.
Upravo sam to rekla sinoć, za mene je prema ovom dečku monstum, ali mi nije jasno kako nije srećna. Zar ne bi trebalo tamo negde da je srećna? Ja ne bih bila srećna kako se moj momak obraća mom bivšem mužu. Ne kažem da je Filip pokazao da je ne voli, da hoće da je spusti, Dejan ima pravo. Možda grešim, njihov odnos ne pratim - nastavila je Rešićeva.
Ja da sam na Dejanovom mestu namerno bih ga navlačio da je još više pljuje. Problem u njhovom odnosu je što su oboje kompleksaši - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga