AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' a voditelj Milan Milošević nalazi u Beloj kući, a zadrugari su imali priliku da pogledaju naredni klip na kom se Stefan Mihić jadao Ivanu Radosavljeviću Belom zbog odnosa sa Mijom Jovanović.

Mia Jovanović ustala je i rekla:

Bolji su nam sada odnosi, danas smo pričali. Ne postoji mogućnost da obnovimo vezu, čim bude nešto više, mi skrenemo s puta - rekla je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Mihić je sledeći dobio reč:

Ja više ne znam šta ona misli. Ne Milane, ovo je gotova tema. Ja mogu da imam emocije, stav i mišljenje, ali bi mi bilo krivo da ode. Stavljena je tačka na to, možemo biti drugari. Jedno su želje a drugo su mogućnosti. Ja nju ne mogu da forsiram na nešto na šta ona neće. Ona oko sebe ima deset osoba koje će uvek da skoče da je brane. Ja sam njoj uvek bio i ostao prijatelj. Kakva god bila prema meni, nebitno je. Ja sam se zaljubio stvarno - rekao je Mihić.

Zola je isto komentarisao:

Ja sam imao priliku da gledam neke njihove klipove. Oni su neki od novih učesnika, ali sam stekao utisak da jedno drugom prijaju, i ona je čak vedra pored njega. Baš se vidi da jedno drugom odgovaraju, mogu sve da reše normalnim razgovorom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, ja gajim emocije prema njoj - dodao je Stefan.
On meni sve vreme priča o Miji, tako da će biti sigurno zajedno - dodala je Ma rijana.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić