AKTUELNO

Ne mari za nju!

Emisija ''Gledanje snimaka'' je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i tom prilikom je najavila zadrugarima prvi video snimak za ovo popodne. Zadrugari su imali priliku da pogledaju koverzaciju Filipa Cara i Dejana Dragojevića.

Dalila Dragojević je prva dobila reč kako bi prokomentarisala:

Ja, nit sam konzerva, nit sam pivo. Nisam znala da se ovo desilo, ali je jako degutantno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Dalilom, nije mi normlano da njih dovjica komuniciraju, sad i nikad. Ako je neko preko puta nas go**o, ajde i mi da budemo. Nije mi normalna komunikacija između njih dvojice, ali je ova fora top samo ukoliko kupiš kozu. On kad je besan, prebacio bi je preko ograde. Nisu mi normalne komunikacije između sadašnjeg i bivšeg. On se i jeste sprdao, a da li Dalilu to vređa, to je sada pitanje. Neću nikada da podržim sprdnju između dvojice koji su sek**alno opštili sa jednom devojkom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem da ovaj sebi toliko dozvoljava, a i Dejan što se na to tako sprda. Šokiran sam, ali ne mogu da zamerim Dejanu. Nedopustivo je da mu dozvoliš da se tako sprda - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Drragojević tražio je reč kako bi prokomentarisao dešavanje na klipu. Ivana Šopić mu je tom prilikom dala reč:

Prvo je on došao u pušionicu i rekao kako mu je žao. Ja nema šta da se svađam sa njim, rešio sam se nje. Ja da se sklanjam od njega po kući, uzeta mi je žena, krevet, pa sad treba i da bežim od njega po kući. Pivo je vrednije od ovoga u pušionici, od ove žene - rekao je Dejan.
Irma, Dalila i ja smo se svađali u trećoj sezoni, ali reči koje si joj ti izgovorila nisam ni ja njoj, ni ona mene

Foto: TV Pink Printscreen

Od koga ja da se sklanjam, ja sam ovde čist. Meni može bes da se izazove kada osetim bezobrazluk ili pretnju. Kad krene da se vređa, vređa se. Nema potrebe da idem da se svađam sada sa njim, zbog koga. Ona je mene povredila, nije on.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga