AKTUELNO

Vlasnik Pink Media grupe Željko Mitrović uputio je novo otvoreno pismo vlasniku "Kurira" i novopečenom političaru Aleksandru Rodiću.

Od 1965-te, kada je Branko Pešić, prvi put pomenuo silazak Beograda na vodu, do početka izgradnje Beograda na vodi, prošlo je tačno 50 godina.

Srbija i Beograd su promenili više od 10 vlada i još više gradonačelnika. Rezultat svih tih 50 godina i nebrojanih funkcionera bio je vidljiv i to veoma vidljiv, ali u smislu jedne velike megavidljive deponije pune nemara, nebrige, prljavštine i otpada.

Sada je problem kada Vučić, Siniša i mnogi drugi, kojima je stalo grade puteve, fabrike, podizu čitave male gradove.

Stop,Stop,Stop! Rekoh stop! Sad je dosta, pa makar bilo i od umobolnog i retardiranog Rodića.

Kupaš li se Rodiću ili se samo zapiraš kad dolaze gosti, imaš li kupatilo kući ili i dalje koristis lavor, koristiš li struju ili si još, na svećama i furuni? Ne pitam te ovo Rodiću, zato što me zanima već da građani Srbije upoznaju tebe i takve koji nas pet decenija vuku unazad i kad god se pokrenemo pojave se, male prljave kratkonoge smrdibube poput tebe koje bazde na švarglu i imaju zadah trule prošlosti, koja je celoj jednoj generaciji otela mladost svojom zlobom, pohlepom i podmićenim stavom.

Zasto misliš da si ti taj koga treba pitati, da li Beograd na vodi, treba da grade Arapi ili neki domaći tajkun koji istini za volju nema novac za gradnju, ali ima sitniš da kupi naslovnu stranu tvoju sramne novine.

Željko Mitrović

P.S. Možda ne znaš dragi Rodiću, da se građani Srbije, već uveliko klade na jednog od četiri tajkuna koji je platio ovu naslovnu stranu, izgleda da jedan ima višu kvotu od preostale trojice.

#Aleksandar Rodić

#Pismo

#Željko Mitrović

'