AKTUELNO

Odmah je rekao ovo!

Lepi Mića je osvojio 16. mesto u "Zadruzi 4", a kod voditelja Darka Tanasijevića su ga dočekali prijatelji i neki od članova porodice. Mića se zatim zaputio ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević, gde je ona obavila intervju sa njim, a pre toga i voditelj Milan Milošević.

Neka se bore ovi što su došli da se bore za slavu. Jako su kvarni, providni u svađama. Sve su sami otkrili, sve sami rekli... Niko od njih nije učio školu, za njih j*banje, k*ranje, p*šenje k*rčeva nije ništa... Meni bi bilo drago da pobede Milica, Stefan i Paula - rekao je Lepi Mića Milanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da si se najviše razočarao u Matoru - istakao je Milan.
Ona ima posebne načine da ima prijatelje. Ona je na mene ljuta, ja ne znam zbog čega. Ja tvrdim, ja sam njoj prijatelj, ona meni nije - odgovorio je Mića, koji je potom otišao kod Dušice.

Mića je dobio poklon od kompanije "Šafran".

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Snežana, volim te najviše na celom svetu! Šta da kažem, ovo je rijaliti koji je bio jako težak, svi žele da budu slavni i popularni. Do sada najveća borba. Mnogi njih žele da učine život lepšim, sredstva se ne biraju, spremni su da se svađaju 24 sata. Psovao sam ja njih, oni mene, ali ja sam hteo da im ukažem na neke stvari. Oni svi imaju svoj cilj, tako se i ponašaju. Sinoć su se pitali: "Da li je moguće da je naš 16 ološa ostalo?". To su govorili oni, ne ja. Miljana me je sada zagrlila i rekla da me voli... - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.