AKTUELNO

Nije mogla da izdrži.

Voditelji Janjuš i Filip Car su u današnjoj emisiji "Delegati" ugostili i svoje lepše polovine, Maju Marinković i Minu Vrbaški, sa kojima su porazgovarali o turbulentnim vezama u kojima se nalaze.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli ste o čemu se radi, turbulentni i ljubavni odnosi. Majo, šta imaš da kažeš? - pitao je Janjuš.
Slušala sam celu emisiju i složila bih se sa Milicom. Lako je suditi o nekim stvarima, tako sam i ja u Zadruzi 2, pa su mi se desile još gore. Svako upravlja svojim životom, bira kako će provesti rijaliti, ali ja sam od onih koji se vode srce, rade stvari bez razmišljanja. Ja sam milion grešaka napravila - rekla je Maja.
Vi ste se pokazala kao najkontraverznije osobe u kući - prokomentarisao je Car.
Kao i vas dvojica. Ja ne znam što ste me zvali. Najpametnije je da ćutim, da smrdim još ovih par dana. Bilo bi sve suvišno da kažem nešto, treba da idem spuštene glave. Ne ponosim se stvarima koje sam napravila. Ali nekad je emocija jača od razuma, što Maja kaže. Naš problem je što biramo pogrešne partnere, ja i te kako mogu da imam normalnu vezu. Vaš problem je što ne možete da se nosite sa nekim stvarima, a onda mi inatom dodamo trešnjicu na vrhu... Ne znam, neka Maja nastavi - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima istine što Mina priča. Odnos zavisi od dve osobe, ne može samo jedna osoba da bude kriva - smatrala je Maja.
Znači obe tvrdite da vaše ponašanje zavisi od partnera i da ste ogledalo njega - prokomentarisao je Car.
Ja kažem da odnos zavisi od oboje. Uvek bude neko više kriv, često ja. Ali kada nekog puno voliš, dolazi do tih stvari. Možda bi bilo drugačije da ima manje emocija. Mina se npr. sa Franom nije ovako ponašala, ja se sa Čorbom nisam ovako ponašale, jer nam nije bilo stalo do tih ljudi kao sada - odgovorila je Marinkovićeva.
Ja što više volim nekog, više ga gazim - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pravite vaš dve filozofiju od veza? Pogledajte šta ste uradili od njih, napravile ste dva jelenka sa rogovima od njih - upala je Nadica Zeljković.
Šta priča ova budeletina? - rekao je Janjuš.
Nije ona mislila ništa loše. Šta da kažem, nema opravdanja, niti sebe pravdam. Ja sto puta kažem, napravim sr*nje, priznam i ćao - dodala je Maja.
Ja sam radila stvari iz inata i hira, jer sam htela da pobegnem od tebe, Filipe. Ali sve dođe na svoje na kraju. Samo ću reći mami i Borisu da mi je krivo i žao, volela bih da me čeka kada izađem odavde - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pozdravim tatu, mamu, deku... - govorila je Maja.
Ovo je za mene najteža sezona, dobro sam normalan, samo jedna stvar može da me vrati u život - rekao je Janjuš.
Nikad se ovoliko stvari nije izdešavalo - dodala je Mina.
Šta je tu je, sve zajedno kada se skupi... Želim da se zahvalim Velikom šefu što nam je ukazao priliku da vodimo ovu emisiju, mada je nekad nismo adekvatno vodili. Ja bih da pozdravim porodicu, ako imate šta da mi zamerite, zamerite. Pozdraviću i Mininu porodicu i to je to - zaključio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.