AKTUELNO

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović reagovao je na lažne optužbe koje je izneo poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

Dragi Keno,

Nadam se da znaš da je za mene praznik kada mi poslanik DS-a i bivši predsednik opštine Smederevska Palanka, a sustinški jedan običan dripac, lopina, i alkoholno ušljiskana buzdovancina, pokuša da mi napiše pismo i pomene me po imenu i prezimenu.

A tvoje pisanje je za mene praznik jer drugačije ne bih imao povod da ti pišem pisma, i to u više tomova, jer sve ovo sto hoću da ti napišem ne može stati ni u 27 a kamoli u jedno pismo.

I pored toga što se potpisuješ kao narodni poslanik DS-a Radoslav Milojičić, svi znaju da iza tog potpisa stoji samo običan palanački đilkoš, poznatiji kao starletan Kena.

Radoslave -Keno-poslaniče, kad mi sledeći put budeš pisao, moj ti je savet da daš nekom pismenom da ti pismo stilski uobliči, jer ovako polupismeno brukaš i sebe i stranku kojoj pripadaš.

Ali i to ne bi bio bogzna kakav problem, da tvoje pismo, ne obiluje lažima, izmišljotinama i obiljem nagomilanih frustracija od kojih je poslednja ispoljena prema inauguraciji predsednika Vučića.

Inauguracija bez ikakve sumnje i dileme predstavljaj veličanstven, najimpresivniji i najimpozantniji događaj ove vrste u poslednjih 50 godina.

Dokumenta koje posedujem, pokazuju da samo za jednu noć popiješ 343 piva, i to na teret građana Srbije, pa nije ni čudo što ne umeš da prebrojiš predsednike i druge visoke zvanice koje su prisustvovale inauguraciji.

Ja znam da pijana stoka nije u stanju da broji ni do 10 al ti Keno, izgleda ne znaš da brojiš, ni kad si trezan.

Kazeš, da je na inauguraciji bilo samo dva predsednika, pa nije najjasnije koje predsednike demokratska stranka i ti lično ne priznajete. Da li se radi o predsedniku Makedonije, o predsedniku Crne Gore o predsednici Hrvatske, o predsedniku Slovenije, o tročlanom predsednistvu Bosne i Hercegovine ili o predsedniku Republike Srpske.

Ne znam da li si pozvan, i da li si bio na inauguraciji, ali ako nisi razlog je sigurno što siledzije poput tebe se ne pozivaju na ovakve događaje, a posebno oni kao ti koji je u aprilu prošle godine pretukao starijeg sugrađanina u Smederevskoj Palanci ispred kafica Atrijum.

A onda ti to nije bilo dovoljno, već su se na sirotom čoveku iživljavali i tvoji telohranitelji, poznatiji kao Kenini tigrići.

U tom istom kaficu Atrijum 13. maja 2016. popio si 139.850 dinara, najviše piva, Tuborga, Lava i Hajnekena, a da se nisi zapitao koliko lekova za decu je ovim parama moglo da se kupi ili koliko je pelena i drugih potrepština moglo da se kupi.

Teško je zamisliti kako pijandura ovako visoke kategorije, uopšte može biti poslanik demokratske stranke, zato predlažem da se za tebe Keno pri ulasku u Skupštinu Srbije, uvede procedura da moraš, bar 10 sekundi stajati na jednoj nozi ili sa raširenim rukama hodajući da savladaš liniju dužine tri metra.

Keno, kad popiješ 343 piva za jednu noć, nije ni čudo što si iz sredstava opštine Smederevska Palanka isisao milion evra za fudbalski klub Jasenica a dalji putevi novca iz tog fudbalskog kluba poznati su nadležnim organima a posebno oni koji su podizani čekovima bez pokrića.

Da te podsetim, ako si bio previše pijan, čekovi su dostizali iznose od 300.000 dinara, 28 juna 2016. Ne računajući 343 piva koje si popio u jednoj noći, računam da si parama upućenim u fudbalski klub Jasenicu mogao sagraditi bar jedan ozbiljan dom zdravlja ili školu što bi za građane Smederevske Palanke sigurno bilo korisnije, od tvojih pijanih noći punih alkohola i starleta.

Ne znam da li znaš, da te obavešteni krugovi u Srbiji zovu šeik Kena, jer jedino čega si više trošio od piva je gorivo. Tako da nije jasno kakvi su to automobili i rezervoari u koje stane i po 400 litara goriva.Za samo 18 meseci potrošio si skoro 9 miliona državnih para na gorivo.

Predpostavljam da si to gorivo izvozio prijateljima i bližoj i daljoj familiji, a dogovore sa pumpadžijama i da ne pominjem.

Da ne preračunavam ponovo koliko su procerdane pare na alkohol, gorivo i protočni fudbalski klub mogle biti bolje upotrebljene, pre svega za bolji i kvalitetniji zivot građana, koji su ti iz tog razloga i poverili mandat.

Zbog tvog druga Šutanovca, neću da pomenem Dom Vojske Srbije u centru Smederevske Palanke koji je završio kao zemljište za jednu ritejl kompaniju, a od ovog mudrog biznisa je opštinski budžet završio sa minusom od 14 miliona dinara.

I na kraju, Keno dragi, ja cu ti ova pisma, pisati punog srca i čiste duše, jer kao što znaš, osim ako nisi bio hronicno pijan pa ne znaš, Pink a ni ja lično nikad nije dobio ni jedan jedini dinar od države, niti je u bilo kakvim kombinacijama, a i ptice na grani znaju da sam morao prodati dobar deo svoje imovine da bi izmirio sve poreze i zatezne kamate, i moraš da znaš da plaćam drzavi svake godine oko 10 miliona evra po osnovu poreza i obaveza za zaposlene, i zato se gnušam i muka mi je od lopova i bandita koji ne samo što nisu u mišijoj rupi nego se usude da mi se javno obrate.

Do sledećeg pisma i analize tvoje imovinske karte, srdačno Željko Mitrović

PS Ako je ceo ovaj tvoj napor, samo zbog tvog ulaska na Farmu možda ćemo i razmotriti.

#Pismo

#Željko Mitrović

'