AKTUELNO

Isterali sve na čistac.

Rialda Karahasanović bila je sledeći gost na radiju ,,Delegati", te su Marko Janjušević Janjuš i FIlip Car prokomentarisali sa njom najburnije teme iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' definitivno kraj? Je l' mu veruješ da te voli? - upitao je Janjuš.
Ne bih volela da sedam meseci odnos, nekako je mnogo ozbiljnije, s ozbirom na to da provodiš sa nekim 24 sata. Ja neću biti inicijator bilo kakvog razgovora, jer svaku našu raspravu, ja sam ta koja priđe i spusti loptu. Nije ni bitno ko prvi priđe, ali sinoć kroz njegovog izlaganje sam videla da on okreće priču na svoju vodenicu. Kakva god da sam ja, ako me voliš kako pričaš, onda želim to da vidim, da nekad ti staviš prst na čelo i da shvatiš šta se dešava. Verujem ja da on mene voli, ali on ne pokazuje. On je jednostavno neko ko je drugačije sve ovo shvatio. Ja drugačije i reagujem na neke stvari, drugačiji sam tip, ima stvari koje meni smetaju, ali ima i stvari koje sam ja prihvatila i koje bih volela da poradimo, isto tako treba da se poradi na tome, treba da se to moje nešto prihvati. Sinoć pogotovu u momentima kada ja raspravljam neku stvar, ne zna da kaže ništa - ispričala je Rialda, pa objasnila o svađama sa svojim bivšim dečkom:
Mi smo znali da se svađamo po pet dana, da ne spava ni komšiluk, ni mi. Oni kad bi znali sa kakvim sam se ja glavama svađala, ali prosto, ja sam takva, ja nemam strah. Imam stav, imam mišljenje. Da se ganjam i tučem sa nekim, meni je to besmisleno. Meni i odgovara neko ko će mi reći da stanem. treba mi neko da me izbalansira.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan je potom došao da gostuje sa Rialdom i prokometnarisao navode da gleda Maju Marinković, pa se osvrnuo na raskid sa pevačicom.

Nismo progovorili već koliko. Dosta mi je to što je ona sinoć potvrdila - rekao je Kenan.
Vi nastavite da se tkao gledate, ja ću Rialdi tražiti gde će pevati! Ali mislim da ćete se vi pomiriti, to je neminovavno - provocirao je Janjuš.
Videćemo kako bude stanje sa granicama - našalila se Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga