AKTUELNO

Sve u lice!

Superfinalisti koji su gostovali kod Ognjena Amidžića u emisiji ''Amidži šou'' među kojima su bili: Jovana Ljubisavljević, Milica Kemez, Fran Pujas, Miljana Kulić, Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović, kao i pobednica Nadica Zeljković, odgovarali su na pitanja sa Instagrama.

Jovana je tom prilikom govorila o da li bi pristala da se uda za Stefana Karića, ukoliko je zaprosi, da li je istina da je pre rijalitija bila sa Filipom Carem, ali i zašto nije bila sa Anđelom u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Udala bih se za Stefana, nije me još zaprosio. Nije mi postojalo ni kao opcija u glavi da budem s Anđelom. Sa Filipom Carem nisam imala ništa, njega sam srela samo jednom pre rijalitija u zgradi Pinka. Bilo nas je 15-oro, posle toga ga nisam videla više. Stefan i ja radimo na tome da živimo zajedno, samo ćemo videti gde - otkirla je Jovana, dok je Kenan birao između Rialde i Žene od sultana, a onda otkrio da li strahuje da će ga Karahasanovićeva prevariti.

- Rialda je najbolja, smatram da je ona žena mog života. Upisao sam je u telefon ''ljubav'' i ''pola paradajza''. Ne razmišljam da će me prevariti - rekao je Kenan, dok je Rialda govorila o sukobu sa Teodorom Bilanović zbog Kenana, a onda otkrila i kakvo mišljenje ima o Jovani misici.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da joj Kenan nije dao povoda, ona ne bi imala o čemu da priča. Smatram da sam pogrešila što sam se Teodori unosila u lice. Kenan joj je dao za pravo, svakako želim da je podržim kao žena ženu i kao pevač pevača. Planiram budućnost sa Kenanom. Jovana se previše trudi da bude dobra i da se opravda. Rekla sam joj da bude ono što jeste - odgovorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.