AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Milana Jankovića Čorbu:"Mene zanima, da li si svestan težine reči koje si izgovorio Kristini?"

Foto: TV Pink Printscreen

Postao sam svestan tek nakon klipa, i skontao sam koliko sam je uvredio ali sam rekao šta sam mislio! To da sam rekao da bih je ošišao, to ne mislim nego sam rekao u stanju nervoze i naveo kako nemam poverenja u žene, i bilo je sve pogrešno ali je to sve bio afekat i bes, jer sam mislio da ona želi da iskoristi situaciju - rekao je Čorba.
Kada si gledala klip, zaplakala si? - glasilo je pitanje za Kristinu.
Ni sada mi nije pravo, zajedno smo u pabu i kada mi se obrati normalno ja se setim toga, ja sam se slomila u sekundi i sećam se kako mi je opsovao oca i majku i to me je uništilo! Ja sam posvećena mojoj porodici,zato me je to jako pogodilo! Od njega nisam zaslužila da me popreko pogleda i njegovi komentari sa Carem su me zaboleli, ali ja sam uvek tu neku njegovu priču vrednovala i veliki je u mojim očima i jako mi je drag, ali se desilo to i meni je jako žao! Ovo je bila kap koja je prelila čašu i sada je ispalo da bih ja Kristijana silovala, ali ja ne želim da se distanciram jer je meni do njega stalo i ako on poželi da se sklonim, ja hoću - rekla je Kristina.
Kristijane, pratili smo te i znamo da si kavaljer i kako reaguješ na ove pretnje prema Kristini? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam agresivan samo kad sam svestan, ali kada sam pijan ja ne mogu da procenim da li neko misli loše ili ne! Tara na primker kada je polila Draganu, videli ste kako sam reagovao a kako bih tek kada bi neko dirao nju jer mi jako znači, kao i Moniku koju volim mnogo! Ja sam hteo njega da ukorim, jako sam ga kritikovao i pretio sam mu! I sa Janjušem sam ušao u sukob zbog Maje, ali smo izgladili odnose jer se izvinio! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga