AKTUELNO

Drama bivših partnerki i dalje traje.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je da ispituje Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković u emisiji "Pitanja novinara".

Da li će gospođa Branka biti zadovoljna nekim Sanjinim izborom i da li si zadovoljna što je vaš odnos stavila u koš sa odnosom koji je imala sa FIlipom? - pitao je Darko.
Ja sam još dok je poziv bio rekla da mi je to katastrofa. Mi smo imali dirljiv rastanak, tu je bio i Sanjin očuh... Okej, Sanja i ja smo imale odvratne svađe, ali moja majka nije ništa rekla u pozivu... A isto se nije slagala sa našom vezom. Meni je trebalo dosta vremena, zna i Sanja, radovala sam se kada je dolazila njena porodica kao da dolazi moja. Želela sam da imamo normalan odnos. Meni je trebalo godinu dana da nekog odobrovoljim. I sada ona poredi... - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je onako reagovala zbog silnih svađa, to je normalno da roditelj uradi, zahvalna sam, to je uradila zaštitnički, tako ću i ja skakati za svoje dete - istakla je Sanja.
Ali je u tom pozivu zapretila i Filipu, ali i Matoroj, ukoliko bude prekršila dogovor koje imaju - dodao je Darko.
Ja ću se zahvaliti svojim roditeljima što su takvi. To nije zaštitnički. Filip ima majku, ja imam majku, ne treba tako javno to da govori. Da je moja majka to uradila, ja bih joj rekla da to ne radi, na taj način niko ne treba da me podržava - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ponosna na svoju majku - istakla je Sanja.
Ja sam Sanju stvarno volela, ali jedno je jasno - ona stvarno ima tri moždane vijuge - dodala je Tomićeva.
Matora, kada su bile uspomene, ti si rekla da nikada nisi uvredila Sanju, samo si rekla da je dr*lja i k*rva - prokomentarisao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne opravdavam sebe, bilo je obostrano. Boli me k*rac više za Sanju Stanković, da se raspravljam ovde... Ona meni ovde pretila, govorila da sam narkomanka. Ne znam više šta da kažem, sve sam rekla - pričala je Matora.
Ali vi iznova i iznova ulazite u konflikte, uvek imate jedna drugoj šta da kažete - dodao je Darko.
Pre dva dana sam spustila loptu, ona me je juče izvređala. Zbog čega ima potrebu? - pitala je Sanja.
Da sam upoznala ovakvu Sanju, isto bih se ophodila prema njoj kao Filip Car - istakla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušla ovde puna samopouzdanja, nisam imala iskrenog prijatelja, ganjala se, svađala sa ljudima. Najviše je uticala Matora na to, najgore me je vređala - zaključila je Sanja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.