AKTUELNO

Nastavlje se!

U toku je "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a tema o kojoj se trenutno polemiše, jeste odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića i Aleksande Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti ponovo ušla u vezu sa Janjušem?- glasilo je pitanje.
Ne! On se meni sviđa, ali ja neću ad se borim! Šta ti hoćeš, da se ja borim za tebe a ti sa drugom devojkom - rekla je Aleks.
Sada ispada kako sam ja nju povredio - rekao je Janjuš.
Mi nislo imali s*ks, i meni nije lako posle svega ovoga. Prosto, nemam šta da mislim i povređena sam zbog toga što smatram da je trebao neke stvari da m,i kaže, a ne tek jutros. On mi je rekao da ne može ni sa kim da bude jer voli Maju, i ljuta sam na njega - rekla je Aleksandru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da imam komubnikaciju sa njom, Maja hoće. Ona mi je rekla da ne želi da imam komunikacije sa njom a ona ma sa Čorbom, i kraj je i sada neću da budem ni sa jednom - rekao je Janjuš.
Ja hoću da kažem da ja razumem Maju i Janjuša, ne kažem da je normalno i zdravo. To niko ne može da razume, dok se en nađe u takvoj situaciji. Majo ja ću tebe da branim ako budeš čista, i ako se budeš lepo ponašala prema njemu i mora da bude dostojanstvena - rekla je Ana.
Ja neću više da se ponižavam zbog njega i kraj! - vikala je Aleksandra.
Ja hoću da se ženim - rekao je Janjuš.
Uništiću te! - rekla je Maja.
Ona samo želi da se uda umesto Aleksandre - rekao je Bora.
Nećeš imati svadbu sa njom, nećeš! Namerno sada sve radiš ti si bolestan - rekla je Maja.
Ti mene sada ovde ponižavaš posle svega i onoga jutros, i ne želim da budem sa tobom - rekao je Marko.
Ja sam rekal i komentarisala da njemu nije svejedno, Maju su napadali kako se ukanalila zbog svega a ona je rekla kako je on oprao njene postupke! Ona nije napravila budalu od sebe, jer joj je oprostio - rekla je Rialda.

Nakon rasprave za crnbim stolom, Maja i Janjuš msu otišli u pušionicu i nastavili da se svađaju i psuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga