AKTUELNO

Bez kočnica.

Zadrugari su nastavli da polemišu o odnosu Paule Hublin i Vladimira Tomovića u emisiji "Pretres nedelje", a Fran Pujas je odlučio da raskrinka svoju bivšu devojku.

Stanija je pionar pokazivanja nagog tela na Balkanu. Vladimir se bori protiv toga, a onda uđe u vezu sa tom devojkom. Onda Dragana Mitar. A Paula je i te kako znala sa kim ulazi u vezu. Paula odlično zna Vladimira. I druga stvar, Vladimir nikoga ne veže lancima, priča šarene laže, to je vaš problem - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula će u budućnosti sigurno napraviti još tih sitnih greškica. Šta ako Vladimir nađe i majicu Anđelovu koju čuva - dobacio je Fran Pujas.
Došao sam u stanje da mi neprijatelji žele dobro - rekao je Vladimir.
Nisi ti meni neprijatelj, na kraju si mi ispao prijatelj - odbrusio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je neko ko se brzo zaljubljuje. Ušla u vezu sa Franom, istetovirala njegovo ime, zaljubila se u Tomu, postao joj ljubav života. Isto se za Anđela vezala, sada sa Tomovićem. Ali Fran je najbolje poznaje, ona neće ovo trpeti - dodao je Car.
Vladimir je užasno inteligentan i pametan čovek, ja se sećam situacije kada je bilo ono za ravnopravnost polova, kad se Paula uzvrpoljila, Tomović je rekao da može Paului da dovede u red. Znao je da će doći do ovih grešaka, da će moći da prekine sa njom. Svestan je bio toga. Vladimir je tu odigrao igru, da ljudi ovde ne shvate to. On je znao da će ona napraviti greške, gde će moći da se ogradi od toga. Ja joj se neću vratiti, odrežite mi ruke i noge - poručio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.