AKTUELNO

Bez ustručavanja!

I u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile spremili su žestoka pitanja za zadrugare. Nadica Zeljković ustala je kako bi prokomentarisala celu sitauciju između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Nadice, Vi i dalje posmatrate Taru i Ša, želim da mi prokomentarišete sve njihove trzavice poslednjih dana? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li da se pomerim, ja sam danas rekla da pustim vodu da g*vna odu, nisam čula za taj izmet. On je rekao za sebe da je g*vno! Ja sam prestala, jer sam videla mutne oči i mutan pogled, njemu nije dobro, i sam vidi sa oproštenjem, ja ću biti vulgarna, usr*o se sebi u život, baš vam je lepo, ja to vidim - izjavila je Nadica.
Vi aludirate da mi je loše sa Tarom? Ja sam rekao da se ne kajem što sam sa Tarom, da će naš odnos ići nabolje, mi nemamo neki problem - pravdao se Ša.
On nameće da sam ja zaljubljena u nekog lika, njegova namera je da me us*rava! Ti si opsednut Tomovićem - izjavila je Tara u suzama.
To je ono što ja kažem, ona sad plače, ona će da kaže zbog mene, a ne zbog njega, on baci rovca, ja sam joj rekao da ga kulira, ja ne znam šta treće da uradim! - pravdao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekad ostanem bez teksta gledajući ga, sam je sebi, rekla sam šta, sad oni jedno drugom prebacuju, on se tako pokajao! Ona njega urniše! Urniše ga! Samo što on ispred sebe ima znak pitanja da li je dobro uradio, ali ja vidim da se on kaje, ja neću ništa da komentarišem, rekla sam da ću da ih ostavim malo, da vidim njihov odnos ovako na tacni, nije niko tu glup, sve se zna! Ja sam rekla da ću sa Ša biti Nadica Kamel, učesnik Zadruge 4, da neću biti dva u jedan, biću jedna majka koja će stalno da ga gleda! Nekad mi je degutantno da ih pogledam, razlika u godinama, ona nekad deluje starije od njega, a on se ponaša kao dete - izjavila je Zeljkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga