AKTUELNO

Za kraj večeri, interesantna tema!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je voditelj, i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević postavio, bilo je za Aleksandru Nikolić.

Zbog čega Mišel taji stvari iz svog života? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On ovde nije bio iskren nijedne sekunde, hteo je da se pokaže kao fin, ne znam zašto nije priznao za tu devojku, kada je Mina rekla. Ne vidim zašto krije, i zato sam ga pitala, svi smo mi bili iskreni ovde? Njega je to iznerviralo, i onda je podmuklo spomenuo Bujanovac. Rekao je da mora da ide tamo, kada izađe iz Zadruge - rekla je Aleksandra.
Kako tumačiš te reči? - pitao je voditelj potom.
Ovde ljudi kada se posvađaju sa mnom, nemaju šta drugo da mi zamere, nego Bujanovac i hapšenje u Turskoj. Ne smatram da sam ga isprovocirala, samo sma ga informativno pitala ima li devojku. Ne znam zašto to radi, on mnogo dobro igra rijaliti, dosta nas treba da se ugleda na njega, kako on kaže - dodala je Aleksandra, potom je Mišel imao reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to dioživeo kao konflikt, ona je smatrala da sam ja nju napao, a zna da ja te teme ranije nisam komentarisao, ja sam samo preokrenuo na šalu. Ja nju nisam provlačio, skako za te teme, samo sam rekao da bih otišao tamo jer je dobar provod. Ne gledam je kao devojku sumnjivog morala. Iz konteksta može da se izvlači svašta, ali ja to tako ne gledam, ona je to tako shvatila - rekao je Mišel, pa objasnio da li ima devojku:
To jedino ako ima devojka koja želi da bude sa mnom. Ja znam da moje veze spolja nikada nisu obelodanjene, ja želim da imam privatnost, i nema potrebe da se zna za moju devojku - rekao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj brat kaže suprotno? - dodao je voditelj.
Ja znam na koga se aludira da je moja devojka, ali ja sam već rekao da to nije tako. Neka bude da sam lud - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga