AKTUELNO

Za kraj najlepše!

U toku je emisija "Narod pita", pa je Dušica Jakovljević pozdravila poslednju gledateljku za večeras, koja je imala priliku da prokomentariše odnos Milice Kemez i Bore Santane koji su bili gosti za večeras.

Milice, ti si za mene jedno preveliko osveženje u poslednje dve sezone. Ti imaš neki strah iz detinjstva koji nosiš godinama, i strah da ne ostaneš sama. Ti si puna ljubavi i razumevanja, dobar prijatelj, predivna osoba, zračiš. Jako mi je bilo krivo što su te napadali. A što se Bore tiče, on je jedan šmekerica, to msu te godine, mladosti i ludosti, veliki si šarmer, ali da se nisi iživeo onako kako treba. Na neki način voliš Milicu, da ste se vas dvoje upoznali van Zadruge, vi biste bili do sad u braku. Vaše karme se privlače, ovo nije fejk priča, vidi se. Bora je godinama bio neko ko je vodio zadrugu, ali da niste slušali pojedine, stigao bi do vrha. Za mene ste vas dvoje moralni pobednici - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, moj ti je savet da ne slušaš nikoga, ti što su ti prijatelji, možeš ih izbrojati na prste jedne ruke. Svako je ljubomoran na svakoga, jesi teško živeo kao mali, ali je dobra karijera. Milica uz tebe i ti uz nju, fantastičan uspeh. Milice, glavu gore, odmori se, pusti Boru nekoliko dana, i onda sedite i razgovarajte, shvatićete da ste jedno za drugo - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita