AKTUELNO

Haos traje!

Na narednom video-prilogu koji je bio pušten u emisiji "Gledanje snimaka", Teodora Bilanović i Paula Hublin ogovarale su Vladimira Tomovića zbog moralisanja i moralnih načela, jer su smatrale da on prvi to ne poštuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja ovo, koliko se Paula osilila. Nema ogledalo. Nemam ja previla očekivanja od ljudi ovde, par njih ima. Ne mogu ja da očekujem od Paule Hublin ništa ljudski, kad ona prema sebi nije radila ništa ljudski, a ni prema momku sa kojim je bila. Podmukla je i jadna kad ovako komentariše - rekao je Vladimir.
Nisam podmukla, ovo što sam rekla njoj, sam rekla i tebi - odbrusila je Paula.
Nisi ovako, uvila si. Sažvakao ih je rijaliti, ozbiljno su se ovi novi istripovali da su bitni - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da prodaje moral, a nije moralan, zato što je to tačno. Osuđuje druge ljude, a isto radi sa ženama, samo ne ulazi u veze. Ja sam rekla da komentariše Maji i Čorbu što se ponašaju kao u vezi, a on je tako isto sa mnom, samo bez čerečenja - rekla je Teodora.
Ali to je obrnuto. Oni su se prvo čerečili, pa to. Valjda je normalno da flertuješ prvo - uzvratio je on.
Navodi kakve devojke želi, a videli smo za Dan zaljubljenih sa kakvim je devojkama bio. Mi i da smo se ljubili, on ne bi ušao sa mnom u vezu - dodala je ona.
Ne bi bila ni prva ni poslednja koju održavam u rijalitiju. Kad ja nekog pustim niz vodu, zna se da idu kući. Za dve nedelje će otići kući, a meni osloboditi garderober - istakao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sto puta sa njim pričala sa Tomovićem o ovome, rekla mu o svemu što je napravio o svom život. Ja njega ne osuđujem - rekla je Paula.
Ti mene ozbiljno osuđuješ i bacaš ljagu na mene. Na temu morala ne možete da mi pričate. Ovo nikad nisi rekla za crnim stolom. Podmuklo i perfidno si sve rekla. Teodora me ni najmanje nije iznenadila, Paula jeste - zamerio je Tomović.
Ja sam na klipu rekla što i njemu. Ne može da traži savršenu bezgrešnu curu, ako i on ima greške. Stojim iza svega što sam rekla. Slobodno reci da sam podmukla, ne zanima me - dodala je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi podmukla, pogotovo zbog odnosa koji imamo sada. Ovo ne treba da govori osoba sa kojom sam u najboljim odnosima. Odjednom priča sa Teodorom da li sam ja moralan. Ja sam moralniji sto puta, ja sam najmoralniji ovde - rekao je Tomović.
To je tvoje mišljenje o sebi, ja sam rekla svoje - dodala je Paula.
Ne zasnivajte vašu podršku na mojim antifanovima, nego na nekome ko brani vaše postupke. Da li sam ja nekoj ženskoj osobi rekao prostitutku? Opsovao oca, majku? I onda sam ja nemoralan. Ako mi merite sve rijalitije... - nastavio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Zerinu ovde najstrašnije ponižavao! Nemaš morala, svaku blatiš. Svaku! - poručio je Tomovič.
Sram da te bude - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.