AKTUELNO

Haos i dalje traje!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu, kako bi prokomentarisao odnos Paule Hublin i Filipa Cara, zbog kog trenutno vlada haos u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je Car zaljubljen u nju. Hajde da analiziramo šta pričaju. Ispada da Car ima osećanja prema Pauli i da je hteo da testira Paulu. Prijatelju ne teraš inat, kada je sj*bao dogovor, ne teraš mu inat - poručio je Fran.
Baš inteligentan momak - dobacio je Car.
Ja njega ništa nisam uslovljavala! - urlala je Paula.
Ja donekle znam Paulu, verujem joj u ovoj situaciji. Žao mi je što se ovako izdešavalo. Opet se vraćamo na to da nije htela da me sluša šta sam pričao ispočetka. Paula, a ti mi nisi verovala... - nastavio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nećeš da radiš stvari koje si radio drugima, jer sam ti ja bila prijatelj. Ja sam se smejala kad si radio ono Milici, a sada ispada da radi i meni - urlala je Paula na Cara.
Čim tera inat sa Minom, to je zato što se Paula kune da neće biti sa njom. A ako Car priča o mojoj inteligenciji, poljubac, 162 - poručio je Car.
Ovo je kopija Ša i Tare - dodao je Đedović.
Ovo je katastrofa - urlala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad prijatelj sj*be dogovor, ti mu ne teraš inat nazad - poručio je Fran Caru.
Prijatelji se ne testiraju - dodao je Đedović.
Što više Filip priča, više me kanali. Ne zanima me više - urlala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam video da je Mina bila sve bliža sa Đoletom, razmišljao sam da se pomirim sa njom. Imao sam Paulu kao prijatelja... A ako se Paula pomirila sa Franom, a Mina sa Đoletom, ostao sam sam. Meni treba ženska prijateljica - govorio je Car.
Ovom rečenicom na klipu si pokazao da su ti sve veze testovi za vašu ljubav - pričao je Đedović.
Tako ispada, ali to tako nije. On nije normalan. Rekao mi je da neću biti sa Vladimirom ako uđe ovde. Očigledno namerno sve priča - poručila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti meni za Kristinu? - uzvratio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.