AKTUELNO

Nije je štedeo!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola seli su da još jednom popričaju, a odlučili su da na ekonomskom dvorištu odave ovaj razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

One prepiske je napravila jedna osoba u rijalitiju, koja je naknadno ušla, naša greška je što smo jedno drugom prebacivali non-stop sve, pritisak neki, ali ja smatram da mi možemo da budemo dobri - rekla je Miljana.
Ne verujem ti, bezveze mi je da budem sa tobom, da ti kažem da ne razumem, ali i sama znaš kakve stvari su se izdešavale. Nema većeg poraza, nego to što si me izbacila i ostavila kao kera - objasnio je Zola.
To je tačno, u pravu si, i ja sam plakala, bilo mi je teško - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da si ti samo jaka na jeziku, ne znači to ništa - rekao je Zola.
Ja bez ljubavi ne mogu da funckionišem, ja sam to rekla juče ili prekjuče. Želim da se zaljubim, da mi neko bude zaštitnik, da ustane, da me odbrani, da ceni sve što radim - objasnila je Miljana.
Ti se baš provaljuješ! Pusti me, sa tobom ne mogu napraviti nikakav uspeh, nemam živce, nemam volju i snagu! Pusti me, nemoj biti sebična, pusti me da napravim nešto od svog života, ovo mi je možda poslednja šansa. Pusti me! Ja kad napolju izađem, ako je to stvarno tako, ti to ne možeš promeniti, ako nije tako, pusti. Ja znam kakav sam bio prema tebi, znam kako sam se ponašao i da nikad nisam imao loše namere - rekao je Zola, nagoveštavajući Miljani da postoji šansa da se pomire kada izađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš li šta bi mi mnogo značilo? Da legnem pored tebe i da te zagrlim! - bila je iskrena Miljana.
Ne možemo se tako ponašati, pokaži mi da nisi kukavica, ne mogu, ne želim taj odnos sa tobom, znam čemu vodi! Znaš kakav sam, ne želim to, našao sam krevet, spavam pored Anđela, sa njim ću spavati dok sam tu, ne želim zbližavanja sa ženama, to me ne zanima - rekao je Zola, a potom ga je Miljana počela maziti po glavi.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga