AKTUELNO

Nije ga štedeo!

Upravo je u Beloj kući počela emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Nenada Aleksića Ša.

Da li si tražio Tari dlaku u jajetu?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, pogubio sam se... Ne znam šta da kažem - rekao je Ša.
Da li si težio da imaš isto kao što imaš kući - upitao je Milan.
Nisam, tražio sam nešto drugačije - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sam predstavio da je imao savršenstvo. On je iz tog savršenstva pronašao Taru Simov, ja sam ga savetovala da radi kako on želi, ali ja mislim da je imao savršenstvo. Tražio si drugo, a to si i dobio. Tražio si dlaku u jajetu, što znači da ti je to smetalo - rekla je Nadica.
Ja nikada nisam ništa loše govorio o svojoj supruzi - dodao je Ša.
Za svaku prevaru, tražite nešto što nemate. Meni nije jasno da je on predstavio kao finu devojku, a onda ju je prevario sa Tarom koja je meni odvratna, poremećena, luda, ja znam njenu prošlost. Ona je navikla da bude sve po njenom, a Ivanu je hvalio, a kaže da je bilo sve sjajno, a onda je pao na klinku koja je bila tu uz njega. Tu nema sreće, ona u njemu budi negativne stvari. Upoređujući Ivanu koju ne znam sa njim i sa Tarom. Ja Ivanu zamišljam kao Vukovu devojku, finu i prefinjenu... Normalna je devojka, ja je pamtim sa neke slike gde su on i ona. Nenormalno je da takvu ženu zameni sa Tarom. On treba da ima mir u njegovim godinama, a ne to što radi da ide u pubertet. Voda danas spere sve sme obraza, to treba da znaš i to ti sledi - kometarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga