AKTUELNO

Ovakvo pitanje od njega nije očekivala!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine", postavljeno je Ivani Marinković: "Svašta te je spopalo oko krađa, pa me zanima da mi objasniš situaciju, i da li ti neko smešta i ko bi to mogao biti?".

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Kenane, tražila sam reč i danas kod Milana, posle klipa, ali nisam je dobila. Jeste, i on je dao taj zaključak da je moja greška bila jer sam davala i mešala stvari sa svima, a i rekla sam da uzimaju moje stvari, a ja sam najviše nakita i garderode dobila i meni ove priče nisu potrebne, niti meni trebaju nečije stvari i smatram da mi smešta neko i nikada neću moći da saznam, ali nikoga neću da optužujem - rekla je Ivana, pa postavila pitanje za Lepog Miću: Šta bi se desilo kada bi se Filip Đikić pojavio, kako bi Milica reagovala i da li bi bilo nešto između njih?
Milim da je Filip momak u kojeg je Milica bila najzaljubljenija u životu i to je bila njena velika ljubav, ne znam njegovu emociju, ali nije bila ni upola i nije bilo iskreno i ona je tu ispala glupa i budaletina, ali njegov ulazak je ne bi poremetio ni milimetar jer ona voli Boru, a Filip je nju samo iskoristio! - rekao je Mića, pa postavio pitanje za Taru Simov: Tara, zameraš jednim zadrugarima na jedan, a drugima na drugi način. Mini si zamerila njeno ponašanje i kako se ponaša, i uvek si za nju imala neke zamerke i kritike, a nikada nisi htela da saslušaš savet, a od nje si tražila da te sluša. Isto tako si ti osoba koja neće da prihvati kritike, za svoje ponašanje koje je katastrofalno?

Foto: TV Pink Printscreen

Pre dva dana si me hvalio kako sam dobra, a sada mi kažeš da sam katastrofalna. Ja jesam bahata i k*rčim se i takva sam! Ja sam Minu kritikovala, ona je neko ko radi loše stvari po sebe, ali nastavlja to da radi. To su neke stvari za koje sam je kritikovala, ali ja ne bih da ulazim u dubiozu i imali smo teško popodne i te teške životne priče i ona je imala majku uz sebe, a ja nikoga i ona je imala autoritet. Mina je neko ko je generalno dete koje je imalo autoritet, ja ti nisam imala i niko mi nije pričao šta mogu, a šta ne. Ja se ne bahatim, nego samo ne umem da me neko kontroliše, jer nisam navikla i zato ne podnosim kada me neko usmerava, tj. ne slušam! - rekla je Tara, pa postavila pitanje za Tomovića: Juče sam ti pitala zašto nešto radiš, a ti si mi odbrusio, a ništa ti nisam uradila, zašto?
Ja sam ovde nekima veći prijatelj, i gledao sam tebe dok si masirala Đedovića i ti si bila drska i to je istina. Ali ja sam ti tako odgovorio! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga