AKTUELNO

Ovo se čekalo!

Posle pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je najavio novi prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Ivana Marinković i Marija Kulić su najstrašnije osudili Maju Marković, za koju su pričali da je neiživljena, nezahvalna, kao i da su je ponela "svetla velikoga grada".

Foto: TV Pink Printscreen

Moj život je moja stvar. To što proživljavamo Alen i ja, to proživaljavamo sami - rekla je Maja.

Kristijan Golubović i Nadica Zeljković su upitali Alena kako je zaključio da je Maja devojka za brak posle par dana i čime ju je to opčinio, pa je ostavila verenika.

Ne zanima me šta pričate, zanima me samo šta priča Maja - dodao je Alen.
Da li ti misliš da je ona žena tvog života? - pitao je Kristijan.
Videćemo, za sada ide ka tome. Ona je meni komplet devojka - odgovorio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je rekao Alenu da je tako mislio i o Zerini Hećo, kojoj je nudio brak, a on je odmah krenuo da se ograđuje od te priče, što je isprovociralo Zerinu.

Moram da otkrijem jednu tajnu, ja sam prekinuo ovu priču. Bila sam prozivana da sam bila psihopata. Hoću da pitam Alena, da li sam ja prekinula tu priču i rekla ti da ne možemo da budemo zajedno zbog okolnih problema? Imali smo problem sa mojim bivšim dečkom. Mi nismo bili u vezi, to je istina - istakla je Zerino.
Što uplićeš Dada? Ne zanima me priča. A videćemo kad izađamo, te poruke - rekao je Alen.
Objavi sve, mogu i ja da objavim šta si ti pisao Dadu! On ti nije govorio negativne stvari o meni, nego pozitivne - uzvratila je Hećo.
Ne zanimate me ni ti, ni Dado. Znam da ti je frkica sada, februar - nastavio je Hadrović.
Ovo nije slučajno, ja u poslednje vreme imam i te kako provokacije i od njegove devojke. Dok je bila u krevetu sa Erminom, ona je bacila foru, a Maja se smejala - otkrila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi normalna, devojko. Šta te boli uvo za mene, ja te ne primećujem - poručila je Maja.
Ti mene podbadaš! Sa mnom ne možeš da imaš konflikt, toga si svesna. Ružno je to sa tvoje strane. Alene, tvoja devojka ne poštuje neke stvari, kao što nije poštovala ni Jocu - uzvratila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.