AKTUELNO

Ovo se čekalo!

Dženifer Aniston i Bred Pit bili su jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova na početku dvehiljaditih, te je njihov razvod iznenadio mnoge fanove.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Uzimajući u obzir činjenicu to da je njihov odnos od prekida davne 2005. godine obavijen velom misterije, informacije koje je Dženifer podelila sa gledaocima gostujući kod Hauarda Sterna propraćene su s velikom pažnjom.

S obzirom na to da su već neko vreme oboje slobodni, obožavaoci širom sveta nadaju se njihovom pomirenju. Međutim Dženifer Aniston i Bred Pit nikada se javno nisu oglašavali povodom toga. Hauard nije mogao da propusti priliku, te je upitao Dženifer o situaciji koja se dogodila nedavno, a kada se sa bivšim suprugom Bredom našla na istoj sceni.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Bred i ja smo prijatelji, često razgovaramo i nema ničeg neobičnog u tome, osim što svi pokušavaju u našem odnosu da vide nešto više od toga - otkrila je glumica, te tako stala na kraj glasinama o pomirenju.

Podsetimo, Dženifer i Bred bili su u ljubavi od 2000. do 2005. godine, kada je glumac odlučio da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sa partnerkom iz filma "Gospodin i gospođa Smit", Anđelinom Džoli.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Autor: M.M.

#Bred Pit | Brad Pitt

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston