AKTUELNO

Mnogi su imali komentar na ovo!

U toku je izbor najbezdušnije osobe u Zadruzi, a naredni zadrugar koji je imao prilike da da svoje mišljenje i sud jeste Anja Todorović.

Prva osoba Mina, jer me je pokrala za slavu, druga osoba Maja Marković zbog Joce, i treća osoba Paula koja je sve ono uradila Nadeždi i njenom detetu - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć pričala Kenanu kako sam se provela bez njega, bila sam nervozna jer on nije bio tu, a ne zbog svega što su mi zamerali. Neću navesti Miću i Vladimira, jer su to ljudi koji imaju svoju ulogu ovde, i ko god ide time da navede njih, mislim da je to linija manjeg otpora. Kao i Necu i Taru, njima se mozak još nije razvio, takva sam i ja bila. Ja ću da navedem Matoru, moju drugaricu. Da, da, dobro ste me čuli. U momentima kada sma ja bila loše, ili kada je ta masa koja me napadala bila u pravu, kao moj prijatelj, trebala je da me podrži, i da ima razumevanja - rekla je Rialda.
Anu je Milan podigao, nisam ja tu ništa podržala! Ja sam se vređala i kada ste ti i Rešićka rekle da sam ja psihopata! - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jednom navela njih četvoro da su kokoške, ali tebe u tome nisam svrstala. Ti si se sama pronašla. Smatram da kakav konflikt god imale, mislim da treba da se držimo. Da sam ja bila na tvom mestu, ja bih je ućutkala i rekla da me pusti da sa svojim prijateljem ja stvari rešavam sama - rekla je Rialda.
Mića je tebe pecnuo onda, i tada sam shvatila kakva si kada si rekla da te za nas boli ku*ac. Svesna si da i mene bole tvoje stvari, tvoje prevrtanje očima, pa ti prećutim, ali ima stvari koje ne mogu, i zato dolazi do ovoga - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pokazala kakva sam. Ja sma tebi u šali neke stvari rekla, a ti tu kao naravno opet podržavaš neke druge, pa meni prebacuješ da sam najbolja - rekla je Karahasanovićeva.
Ja prijatelja nikada ne bih nazvala bezdušnom osobom. Ja sam lično napala Rialdu, posle je Ana ustala. Razlika je što Nataša kaže u bradu, a onda ode kod Rialde da ispeglaju stvari. Ja odmah kažem, pa se posle par dana sve sredi. Ja da ližem du*e nekom posle svađe neću - rekla je Matora potom.

Foto: TV Pink Printscreen

To što će tebe Nataša da podrži ja razumem, prepisujem sve to njenim godinama. O njoj govori to što si je pljunula nasred emisije - rekla je Rialda, pa nastavila:
Što se tiče kolektiva, Filip Car, on kad popije pravi pozorišnu predstavu. Mene lično to ne pomera sa mesta, sve to radi sebi. Bezobziran je prema svima, prema sebi, ali to njega najviše pomera i šteti. Treća osoba je Nadica. Ona sve kroz osmeh, vređa, komentariše, ogovara i ostalo. Ja ću da navedem svoj lični primer, kada je uspela da me degradira kao učesnika, kao ženu, moju karijeru, posao, pa me na kraju vređala zbog mog fizičkog izgleda. Posmatram, poslednjih par dana vidim kako se ponašate prema određenima, nekada jednostavno treba da budete svesni da ste žena i majka, da imate ćerku koja se bavi javnim poslom. Ja sam to osetila na svojoj koži, a da nije bio loš momenat, možda se ne bih ni primila na to - dodala je Rialda.
Sa Rialdom se slažem, to ću na kraju reći. Ne slažem se samo sa tim da je Matora bezdušna, to pokazuju njena dela, koja uvek sve daje za prijateljstvo. Složiću se sa tim da sam ja bezdušna samo. Moja ćerka ima sukob sa Kijom, a na ulasku mi je rekla da je Matora dobar čovek - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga