AKTUELNO

Svi su imali komentar na ovo!

Četvrtak veče je rezervisano za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima, ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu, kako bi ih vodio kroz ovu noć. 

Prvi video - snimak koji su zadrugari pogledali, ticao se razgovora Filipa Cara i Marka Đedovića koji su komentarisali dešavanja iz takozvanog šteka, gde je Car bio sa Paulom Hublin.

Ja sam pitao njega, je l' rekao Vladimiru, pa sam nju pitao, a nijedno nije. Pitanje je kako su se poneli prema drugaru i momku - rekao je Marko.
Ovo je bilo pre njihve veze - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo tu pričali o Mini, Vladimiru, ja sam tada govorila da Vladimir nije iskren prema njemu, ali vidim da to više nije. Sada mislim drugačije, videla sam tu promenu ponašanja... Što se tiče šteka, bio je pretres, i bile su reklame, i mi smo tamo porazgovarali. Tu su bili Jovana i Čorba, kod wc - a, sve s evidi, nismo ni ušli tamo. I krenuo je da mi kaže, i onda je Matora izašla iz wc -a, i onda je rekao da će mi reći sledeći put - objasnila je Paula.
On je zaljubljen u Paulu - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je kao što Paula kaže, ali je nju Car povlačio, i sklanjao bubicu. Kada je rečeno da se muvaju Paula i Vladimir, ja sam rekla da je Car ipak taj koji se muva, i evo rekla sma šta imam za to - rekla je Matora.
Ja sam ovo prošao odavno, ja uvek ostavljam vremena, tako da, oni nemaju dužnost, da mi daju neki referat, postoje i stvari koje ja njima nikada neću reći - objašnjavao je Vladimir.
Meni je Filip trebao nešto reći, i rekao je... - počela je Paula.
Nisam mogao jer su nas zvali za sto! Bila je potreba da se ne dovodi u pitanje neka informacija, zato sam joj sklanjao bubicu. Mislio sam da to uradim kao prijatelj - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u tom trenu išli prema njemu - dodala je Paula.
Bili su bliski - komentarisao je voditelj MIlan.
Dajte klip, ja se ne plašim! - vikala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono, ako Vladimir kaže da je ovo neuspeli pokušaj igre sa Vladimirom - dodao je Marko.
Ja ovo stvarno nisam sakrila! - pravdala se Hublinova.
Svi znaju da imaš 10 sekundi dok te ne ulove, tako da je on koristio taj luft vremena - dodala je Matora.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga